Miért lát mindenki ilyen vakon?
Miért hiszük, hogy a Kereszténység jó célt szolgál? Nem gondoljátok hogy kissé vak ez a rálátás?
Én véleményem szerint a Vatikán az egyik legkorruptabb társaság a világon. Mondják ezt mondják azt. Közben alaptalanul hajtanak a haszonra (nem feltétlen anyagiakra).
Ezért is vagyok pogány! Pedig istenben hiszek, de ő se ilyen vatikánt akart volna...
csatlakozom az előttem szólóhoz.
Vegyük csak Jézus búzáról szóló szemléltetését.
Együtt hagyja a gyomot nőni a búzával, és majd szét lesznek választva juhokra kecskékre, ezért nem a kereszténységet kell szidni mint helyes irányelvet, hanem személyeket cselekedeteket. ezekből lehet megtudni majd ki milyen gyümölcsöket terem és máris lehet a búzát azonosítani.
K.W.
De most azért elég összefűz a dolog.
Pl. nálunk kisvárosban (5000fő) a pap most kapott egy paplakot (közel 150nm és emeletes!) egyedül él ott! Most ha keresztény vagyok ha nem (hál isten nem) és odamegyek hozzá, hogy te "korrupt ge*i" akkor én leszek az "istenkáromló?"
Azért összefűz a kettő. Most ha keresztény lennék, és folyton újítanák a templomot, én meg ebbe belekötnék, megint istenkáromlónak minősítenének.
1x voltam templomban! akkor is a pap kizavart mert sáros volt a cipőm (tél volt, és a bejáratnál ált a dzsuva.)
Ha oda mennél beszólni egy papnak valami alpári primitív szöveget, akkor attól még csak bunkó leszel. Ha pedig a keresztényeket és Istent szídod néhány pap miatt, ne hőbörögj, ha azt mondják, hogy káromkodsz és a kereszténységen éled ki magad, hiszen ezt teszed. Természetesen nincs igazad és nem jogos, amit mondassz, mivel nem csak általánosítol, hanem összekevered a kereszténységet 1-2 pap viselkedésével. De ezt már legalább tíz ember leírta.
Ha valakit vádolsz, akkor bizonyítsd be, hogy bűnös.
Ha kegyetlenül lemészárolod azt a papot, mert egy pap, akkor azért ölted meg, mert pap. De te miért szólnál be egy vadidegen papnak? Azért, mert pl. a vatikánhoz tartozik és akkor már automatikusan gonosz? Akkor nem a vallás ellen támadsz? De te a vallást is kevered a kereszténységgel, így feltételezem, hogy az egész kereszténység ellen. Ekkor meg szerintem jogosan mondják, hogy nem helyes, amit csinálsz.
A pap elküldött téged, mert összedzsuváztad a templomot...
Nem volt igaza?
Kitakarítottad volna?
Gondolom nem bunkón küldött el, hogy te "g..ci pogány húzzá a r..tkes any.dba". Ez esetben ha így volt, akkor nem egy keresztény küldött el. Bár nekem furcsa, hogy a pap hogy a fenébe küldött ki téged mise előtt. Ott őrködött? Gondolom egyből megsértődtél és a mai napig nem heverted ki. A megoldás pedig, hogy a keresztények roha.dékok.
Pénze pedig nem csak a papnak van. Nem helyes királyként és felsőbbrendű lényként élniük. De nem mindegyik él így.
Neked csak az a bajod, hogy pénzük van.
A bejárati ajtó elött volt egy tócsa, amit nem takaritott fel a pap!
De valahogy így fogalmazott: "Ha összesarazod a cipődet akkor huzz ki innen a picsbe." volt benne káromkodás, csak nem olyan "nagy". vagy talán takarodj.. nemtudom 4-5 éve volt.
Azért meg nem vagyok isten, hogy beteleportáljak oda, mert az ajtó elött dzsuva van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!