Mit gondoltok, miért forgatják ki a szavakat egyes vallások? (Bővebben lent)
10-esnek!
Nyilván butaság volt amit neked mondott, hiszen Észak-Amerikában ma a wikipedia adatai szerint 170 millió protestáns hívő él. Ez hatalmas felvásárló réteg, és ma már rájöttek a film, zene és könyv ipar is hogy érdemes kiszolgálni ezt a réteget. Ha megnézel egy régebbi keresztény filmet, akkor azon látszik az alacsony költségvetése stb. Ma már nem így van, éppen most néztem egy tavalyi filmet Courageous a címe, és nagyon jó film volt, tudom ajánlani bárkinek.
Megtérésem után felhagytam a világi előadók zenéjének hallgatásával, mert már érdekelt hogy mi, vagy ki ad szellemi töltetet annak a zenének. Kiderült hogy bizonyos rockzenék amelyet kedveltem szinte a sátán evangéliumát hirdették dalszövegeiben stb. Nem volt elfogadható az sem hogy bizonyos popzenész akit addig elhallgattam, homoszexuális a magánéletében, melyek a dalokban klippekben olvadnak bele üzenetként. Tehát felhagytam ezek hallgatásával, de el kell mondanom hogy számtalan kiváló keresztény előadó van, akinek a dalai mondanivalójával már azonosulni is tudok. Sőt, ráleltem sokkal jobb zenészekre mint akik a világban vannak, és lettek kedvencek ezen a területen. A keresztényeknek nem kivonulni kell a világból.
Kedves Kérdező!
Mostanában megfigyeltem, hogy a negatív dolgok szájhagyomány útján gyorsan terjednek, s mint olyan mindig egyre pontatlanabb. A helyzet az, hogy Jehova Tanúi nem ítélik el a felsőoktatást, nem is lenne értelme, hiszen a szervezet megfelelő működéséhez nekünk is szükségünk van szakemberekre (pl. ügyvéd, jogász, könyvelő stb.), nem is kevésre. Sőt Bibliai alapja sem lenne. Az, hogy ha van lehetőségünk ne válasszuk a felsőoktatást, az nem parancs csak tanács. Mivel tudjuk, hogy az utolsó napok befejező szakaszában élünk, így inkább szeretnénk még most a Királyság jó hírének hirdetésére fektetni a hangsúlyt, s biztosan egyet értesz, hogy ez a felsőfokú tanulmányok mellett eléggé nehéz. Viszont a lényeg, hogy ez mindenkinek a lelkiismeretére van bízva, és nem számít tanításnak, mindenki maga dönti el. Remélem sikerült segítenem.
Üdv: Imre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!