Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Mi a túlvilág célja?

Mi a túlvilág célja?

Figyelt kérdés
Időnként hallani néhány csökkent intellektusú egyéntől,hogy: "Ateista vagy miért nem ölöd meg magad ha nincs célja az életnek?" meg hasonló.

2012. jún. 18. 21:51
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
74%

@ 7:

Bocs, de az első mondatodat első részét nem értem. Mit akartam én összehozni??? Próbáld újra, ha gondolod. :)

A második részéhez, ill. a második mondatodhoz: Olvasd el a 2. sz. alatt levő válaszomat. Meglepi. :)

Upszika, most látom, hogy nem én vagyok az egyetlen, aki nem érti az első részt. :D

@ 9:

Köszönöm. :)

És a vonatkozó jogszabályt is. Nem is ismertem, pedig eléggé jogi érdeklődésű vagyok; de ez a rész kimaradt eddig.

Szép válasz egyébként, tökéletesen egyetértek mindenben. :)

GBU

2012. jún. 20. 21:06
 12/14 anonim ***** válasza:
82%

@ tavariss:

Bocs, hogy az előbb sorszámoztalak; de komolyan mondom, hogy amikor elkezdtem írni, még nem volt nicked... :Ooo

2012. jún. 20. 21:09
 13/14 anonim ***** válasza:
Az a túlvilág célja, hogy ne rohadjál szét, és zabáljanak fel a kukacok (röviden)
2012. jún. 26. 20:14
 14/14 világvége1 ***** válasza:
A menny célja, hogy a jók boldogok legyenek, a pokol célja, hogy legyen egy hely, ahol a gonoszok tudnak vétkezni – és emiatt szenvedni.
2020. jún. 2. 10:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!