A szcientológusoknak már semmi se szent?!
Ma bedobtak egy szórólapot hozzánk, nem gépelem le végig a szövegét, csak a lényegét:
Valóban ismeri önmagát? Most képes lehet rre az önelemzéssel. E könyv végigvezeti önt a múltján, a potenciális lehetőségein, az életén. Az életben tapasztalt akadályok igazából csak árnyékok, tanulja meg ismerni önmagát, ne csak az árnyékát. Az Önelemzés megmutatja, hogyan. Vegye meg, olvassa el és használja L. Ron Hubbard Önelemzés című könyvét!
És akkor itt volt megadva a cím meg a telefonszám. Esküszöm még felkeltette az érdeklődésemet a dolog, de aztán megláttam L. Ron nevét. A szórólap SEHOL nem tartalmazza azt hogy ez a szcientológia tanítása és hogy ez egy vallási kiadvány. Ha nem tudnám kicsoda ez a fószer, sose jövök rá hogy ez szcientológia és talán még meg is veszem a könyvet a csábító szöveg után. Ennél mocskosabb magukhoz csábító átvágást még sose tapasztaltam, pedig a jehovák sem kispályások benne!! Nem kéne ezeknek feltüntetni hogy a szcientológiáról van szó?? Rosszul lettem.
Ha ez a szórólap felkeltette az érdeklődésedet, akkor a Szcientológia keltette fel. Nem arra figyeltél fel, ami butaságot olyanok hordanak össze róla, akiknek lövésük sincs a Szcientológiáról, hanem arra, amiről tényleg foglalkozik a Szcientológia: „ ... végigvezeti önt a múltján, a potenciális lehetőségein, az életén. Az életben tapasztalt akadályok igazából csak árnyékok, tanulja meg ismerni önmagát, ne csak az árnyékát. Az Önelemzés megmutatja, hogyan.” A Szcientológia valóban kínálja ezt és még sokkal többet, de össze is rezzenhetsz arra, hogy L. Ron Hubbard és akkor nem tudsz meg magadról sokkal többet, s így akik hazudtak neked a Szcientológiáról, azok elérték a céljukat. Végül is te döntesz!
Több valódi adat itt: [link]
Efézus1:3–23.-megismertette velünk akaratának szent titkát. ApCselekedetek3:17-24.János15:22,János15:7-27. Jak 2:5; Jel 5:10.
(1Timóteusz 6:15). 2Timóteusz 4:18
Máté9:35- És Jézus körútra indult minden városba és faluba, tanított a zsinagógáikban, prédikálta a királyság jó hírét, és gyógyított mindenféle betegséget meg mindenféle fogyatékosságot.
Lukács13:22,Luk16:16,2Tesszalonika1:5. Jézus pedig odament, és így beszélt hozzájuk: „Nekem adatott minden hatalom az égben és a földön. 19 Menjetek hát, és tegyetek tanítvánnyá minden nemzetből való embereket, kereszteljétek meg őket az Atyának, a Fiúnak és a szent szellemnek nevében, 20 és tanítsátok meg őket arra, hogy megtartsák mindazt, amit parancsoltam nektek. És íme, én veletek vagyok minden napon a világrendszer befejezéséig.”
Máté 28:19,20-"a világ végéig" kell.... evangélizálni!!!!!! a Krisztus követöje ezt megteszi! ApCs 10:42,43-"Megparancsolta nekünk,hogy hirdessük a népnek,és tanúsítsuk,hogy ő az,akit az Isten az élők és holtak bírájául rendelt.A próféták mind tanúságot tesznek, hogy aki hisz benne,elnyeri nevében bűnei bocsánatát. " Amint mentek, prédikáljatok, és mondjátok: »Elközeledett az egek királysága.« 8 Gyógyítsatok betegeket, támasszatok fel halottakat, tisztítsatok meg leprásokat, űzzetek ki démonokat. Ingyen kaptátok, ingyen adjátok! 9 Ne szerezzetek aranyat, se ezüstöt, se rézpénzt az övetek erszényébe, Máté 10:7-9.
apostolok(gür,lat.<<küldöttek>>)apostolság-az evangélium hirdetése Máté 28:19,20-a JÉZUSTÓL KAPOTT PARANCS ÉRTELMÉBEN MINDEN KERESZTÉNY KÉTELESÉGE,sőt olvastam a Katolikus bibliában ezt:2 TIMÓTEUS 4:1,2-A KATOLIKUS BIBLIÁBAN A LÁBJEGYZETBEN OLVASTAM HOGY AZ EVANGÉLIUMNAK ÉS ISTEN ORSZÁGÁNAK HIRDETÉSE AZ EGYHÁZ LEGSÚLYOSABB KÖTELESÉGE.Jelenések11:15-Urunk és Fölkentje megszerezte az uralmat a világ felett és uralkodni fog örökkön-örökké.lábjegyzetben ez ál a katolikus forditásban:A HETEDIK HARSONASZÓ MEGFUJÁSAKOR JÁNOS AZ ÉGBEN VAN ,ÉS LÁTJA A VILÁGTÖRTÉNELEM DIADALMAS BEFEJEZÉSÉT.Istenek és Fölkentjének megkezdődik az örök uralma ,ezért borul le a huszonnégyvén.A fejezet utolsó versével kezdetét veszi a könyvecske itéletének végrehajtása. 85-kiadásu,ha valakit érdekli megnézheti most mindent nem irok le. LÉNYEG AZ HOGY A NÉPSZERÜ FELFOGÁS SZERINT ISTEN OERSZÁGA VAGY KIRÁLYSÁGA NEM AZ EMBER SZIVÉBE VAN HANEM A MENYBEN ÉS VALOSÁGOS HATALOM AMI LERONTJA AZ ÖRDÖG MUNKÁIT IT A FÖLDÖN ÉS MEGVALOSITJA ISTEN AKARATÁT A FÖLDÖN.AMIT KÉRÜNK IS A MIATYÁKBAN-MÁTÉ6:10, 1JÁNOS 3:8- Az Isten Fia azért vált nyilvánvalóvá, hogy lerontsa az Ördög munkáit.ÉS MEGSEMISITI AZ ÖRDÖGÖT ÉS DÉMONJAIT A TÜZ TAVÁBAN-JELENÉSEK 20:1-15.
A Jelenések 10:1, 6, 7-ben ezt jelentette ki: „Nem lesz többé késés, hanem a hetedik angyal hangjának napjaiban, amikor az készül megfújni trombitáját, bizony bevégeztetik az Isten szent titka, annak a jó hírnek megfelelően, melyet rabszolgáinak, a prófétáknak hirdetett.”
Én a szcientológiáról akkor hallottam először, amikor az az újságban Tom Cruse-ról olvastam. Őneki van pénze tehát megengedheti magának az olyan vallást szcientológia. De azt nem tudom megérteni, hogy milyen vallás az ami pénzt kér a tanfolyamokért? Mondjuk te elhinnéd hogy a galaktikus föderáció császára be hajitotta a vulkánba az embereket?
Ha igen két lehetőség miatt lenni. (amit én logikusnak találok:
1.) Az az agymosás, meg a tesztek a MŰKÖDIK szóval, amit már elég sokan emlitettek
2.)Kiskorodban belédnevelték
hiszen amikor elhitették veled, hogy a mikulás létezik, te elhitted
akkor ha a szcientológiára neveltek volna akkor miért ne hinnél benne?
A jehova tanuival történt meg nálunk ez az eset:
Még kicsi voltam, és két elegáns ruhába nő jött hozzánk. Szóltam anyunak, és mikor meglátta őket tudta miről van szó. Szólt hogy minket ez nem érdekel és besietett házba.
a két nő pedig elkezdett perlekedni az egyik rokonunkkal (aki itt volt nálunk) hogy mit képzelünk magunkról, ez egy ilyen jó vallás, olyan jó vallás.
Én toleráns vagyok, de azért ez még is csak sok...
Jah persze. Agymosás.
Bocs, szerintem az a nem normális, ha késsel megy ki valaki megfenyegetni a jehovákat, és büszke magára. Nekem mindig sikerült megbeszélni velük, hogy köszönöm szépen, bizotos érdekesek a tanításait, de most épp nincs rá időm, vagy ha volt, elbeszélgettem velük, majd ennyi. Néha benéznek, köszönnek, azt kész.
Felét sem olvastam végig az itt leírtaknak, mert úgy látom, megint csak a wikis meg SP-s baromságok. Amúgy kedves kérdező: belegondoltál már mit is kérdeztél? Szóval érdekel valami, de megtudtad hogy Szcientológia, amiről FOGGALMAD NINCS csak mások mondták, és egyből juj, micsoda dolog ez? Pedig előtte érdekelt. Képzeld, ha bemész egy ilyen helyre, beszélsz kb. 10 percet egy eladóval, leszűröd magadtól, hogy mi a csuda ez a dolog. Annyi, hogy néha tudni kell nemet mondani.
Csak annyit akarnak elérni, hogy jobbá válljon a világ. A média persze lehordja őket mindennek... Mert ők nem akarják sok más kézzel együtt nyomorba hajtani az emberiséget.
De miért jártatom a számat. Úgyis hisztek amit akartok. És higgyetek is, amíg tudjátok. A hit jó dolog. Csak hagyjátok, hogy a szcientológusok is higyjenek. Ők békével közelednek, miért nem tudjátok őket kultúráltan, békével elküldeni?
Második vagyok még kb. egy évvel ezelőttről ;) :P
Képzeljétek, múltkor jöttek hozzánk ilyen jehovák!
2 pasi... Azt hittem megint behajtók vagy valami pénzt szednek.
Nagy lendületesen megyek ki, rájuk nyitom a kaput, kishíjján egymásba kapaszkodtak úgy megrémültek.
(Frusztrált voltam, hogy megint fizetni kell valamit zseton meg nincs itthon.)
Beszéltek egy ideig aztán mondták, hogy valami díjat is szednek. Na erre véletlenül kitört belőlem a röhögés és szóvá tettem, hogy akkor azért vannak ketten? Plusz megkérdeztem a pasitól, hogy egyedül nem mer becsengetni vagy mi van? Számomra vicces volt, hogy most 2 férfi ember is kell egy ilyen kis beszélgetéshez...
Szegényt sajnálom már utólag, biztos megbántottam. Kis táska is volt rajta, meg olyan kis törékeny is volt úgy nézett ki mint valami rossz b.zi.
Gondolom többször már nem jönnek, így nem lesz alkalmam elnézést kérni... :P
Egyébként arra gondoltam, most biztos kevesebb az ilyen "zaklatás" az árvizek miatt... gondolom csónakra csak nem szállnak...
(De egy szemét állat vagyok, elnézést.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!