A Szent Szellemmel való betöltekezés az nem csak tömeghipnotizáció inkább?
"...magához csalja az embereket, hogy ott az igazság..."
Ha jobban belegondolsz, nem csak a hitgyüli, hanem az összes vallás így működik. Onnantól kezdve meg azt pártolnak, amit/akit akarnak.
A keresztény és a zsidó vallás nem ugyanaz. Egy zsidó miért akarná, hogy keresztény legyél? Nem értelek.
A szentszellemes dolgot pedig nem magyarországon találták ki, nem a hit gyületezetétől származik.
Betegségek, mérgező dolgok? Nem vagy te egy kicsit üldözési mániás?
Sosem értettem honnan szeditek ezeket a sületlenségeket a zsidókról: valami folyóirat, vagy paranoia, vagy ülsz otthon és jön egy gondolat?
Egyben biztos vagyok, akik ilyeneket terjesztenek, nemhogy ismernék a zsidókat, sőt hozzáteszem , valszeg egyet sem ismernek!
Komolyan kérdezem a kérdezőt és akárki mást, honnan szeditek ezeket az információkat? -saját véleményem, hogy nem normális elméből születnek, de tényleg érdekel...
Múltkor egy jobbikos ismerősöm azt találta mondani, minden bankár zsidó és világuralomra törekszenek- őt is kérdeztem, de azonkívül, hogy tuti biztos , hiteles forrásra hivatkazott, látszott rajta az elvakult konokság- ráhagytam, de szerintem értelmes ember nem mond ilyeneket, nincs mivel alátámassza, csak szegénységi bizonyítványt állít ki magáról a szokásos általánosításokkal és kirekesztettséggel. Kell valaki bűnbak a nyomorára, lelki gyötrelmére és a zsidótémát mindig elő lehet venni... szánalmas!
Jézus maga is utalt rá,hogy lesznek csalók,ún.álkrisztusok.és mivel nagyon ügyesen ,a szeretet nevében beszélnek,épp ezért nehéz őket felismerni.
Német Sándor okkultizmussal foglalkozik,és a szent-szellemmel való betöltekezés hipnotizáció.ő nem hatalmat ad az emberek kezébe,hanem a saját egocentrikus hatalmát gyakorolja felettük.ez ellentétes a Krisztusi életfelfogással.a kereszténység pedig csak ürügy,mert valamivel meg kell fogni az embereket,valójában tényleg zsidó.
Nem, csak az nem úgy működik, mint a Hit gyülekezete egyház gyakorlatában. A Szentlelket nem lehet kierőszakolni (ti. ezért ragaszkodnak önmagát közönyösítő szellem szóhoz), nincs szüksége arra, hogy ezerszer egy pár ájtatos követőt gyönyörködtesse, ennél - bocsi - a kereszténység sokkal többet jelent.
Egyszer történik meg ez, nem kell ezerszer lehívni, pláne, hogy az egész eszköz-oka egyetlen személy, ti. az alapító.
Kb. ilyen szellemiséggel kéne várni a Szentlelket:
http://www.youtube.com/watch?v=sVqalU2yKjI&feature=related
De ez így működik:
http://www.youtube.com/watch?v=eyXVjDyFtAk&feature=channel_v..
Kérdező!
Te aztán jól beletrafáltál! :) De és de!
Ha helyesen akarod imádni Istent, akkor valami normális helyen tedd... aki belinkelt videókat, azzal a hozzászólóval tökéletesen egyetértek.
Ja, és a Németh Sanyitól meg az egész gyülitől felfordul a gyomrom... :(
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!