Miért ismétlődhet egy ember életében a nagyszülők élete? Mit jelenthet?
Van olyan hogy sors ismétlődés!!!
Szerintem azért van, hogy az őseink elkövetett hibáiból(ami nem egyenlő a rossz dolgokkal)tanuljunk és megpróbáljunk élni az élet és a sors adta lehetőségekkel, hisz a lelkek vándorolnak és a "tévedések" addig ismétlik önmagukat amíg valaki megtalálja a helyes döntést/lépést/utat!
A saját családom példáját említeném:
Édesapám(20éves) első felesége(18éves) 2 gyermeket szült(alig 2 év külömbséggel) egy fiut és egy lányt.A szülések után alkoholista lett,2 nehéz év után apukám elvált,a 2 gyereket a gyámügy intézetbe vette mert szerintük egy egyedülálló férfi nem tud 2 gyereket nevelni.1-2 év múlva apukám feleségül vette az anyukámat, megszülettem én, és így már kiengedtég a féltestvéreim az intézetből.A nő kb.30 évesen az útszélén meghalt,az alkoholizmus miatt összeomlott a keringése.
El telt pár év és a féltestvéreim kezdtek kamaszodni.Elöször a fiu aztán a lány is elcsavargott itthonról napokra.Egyik nap nővérem rosszul lett és kiderült hogy 17,5 évesen terhes.
Gyorsan összeadták a gyerek apjával.
Alig múlt 18 mikor megszületett a lánya.Alig 2 év múlva született még egy lánya,majd hazaköltözött a babákkal mert nem jött ki a férjével.Itthon derült ki hónapok múlva hogy gondjai vannak az itallal.Aztán egy szép napon eltünt itthonról.Itthagyta a lányait és eltünt örökre!A lányokat a gyámügy szintén intézetbe akarta vinni mert az apjuk lemondott róluk és a nővéremet akkoriban még a rendőség sem találta.Szüleim lettek az ideiglenes gyámok hogy családban maradhassanak.Nővérem 30. születésnapja után pár héttel,jött a rendőrség hogy meghalt az út szélén mert összeomlott a kerigése!!!
A lányok 13-14 évesen szintén elkezdték a csavargást, stb... Hiába volt minden erőfeszítésünk, hogy megóvjuk őket ettől a sorstól.Most 20 és 18 évesek fogalmunk sincs róla hol vannak mit csinálnak.A legutobbi infó az volt hogy a kissebbik lánynak a 18. születésnapja után kisfia született...
Hát röviden tömören ennyi a történet és csak remélni tudom/tudjuk hogy máskép alakul az életük.
Ez a történet sem a véletlenek műve!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!