Miért baj, ha ritultak? Hiszen a növény élőlény! Vagy szerintetek, nem él a növény?
Szóval seprűvel ugráltak a parasztok a földeken és a nyanyák. Mutatva a seprűikkel az ég felé, hogy mekkorára nőjön a növény, szökellve magasabbra és magasabbra. Ti meg, keresztények, ezért máglyára is küldtétek ezeket a szegény parasztokat? Csak azért, mert így ritultak?
Hiszen tudták, hogy a növény él, és ha én a szobafámnak berakok egy kis meditációs zenét, és azt mondom neki, hogy nőjön nagyra, mert szépek a virágai, akkor én is ritulok az ördöggel? xD Miért? Hol van ebben ördög??? Ember beszél a növényhez, ahogy a macskámhoz is szoktam. Ez nektek bűn?
Szerintem egyáltalán nem ritulnak. ;)
Konkrétan arra gondoltam, hogy ha vegyesen ültetik a piros és a sárga tulipánokat, akkor a sárgák megcirmosodnak.
Ööö, izé, a kérdést értem, és a válaszom: de, Istentől származik. Viszont a második mondatot hogy értetted? A tulipánok szemérmesek? :O
Rákerestem a dologra, és nem találtam semmi nyomát. Pontosabban csak azt, hogy "egy vírus okozta mutáció következtében jelent meg a cirmos változat".
Még a végén kiderül, hogy ez is csak hoax... :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!