A világ hatezer éves?
Figyelt kérdés
Valahol olvastam, nem is tudom, kik vallják. Nem kötözködni akarok, tényleg érdekel, hogy jön ki. Előemberek, dínók, üledékes kőzetek, a földrészek vándorlása, vagy csak eleve a csiĺlagok, amik fénye millió év alatt ér ide.2012. ápr. 17. 06:18
31/33 anonim válasza:
32/33 anonim válasza:
#29 - 31#-nek: 'se rossz, amit linkeltél, de nem a kérdésemre válaszoltál.
Megtaláltam a kör kerületének számítását, ami 2xrx3,14 tehát kb.:
2 x 150 millió x 3,14 = 942 millió km, amit egy év alatt tesz meg, félév alatt a pályának a felét, ami 471 millió km.
(Ennyire jó "fej" nem lettem, egy tanár segített!)
Változatlanul nem értem ezt az egy állításodat, és csakis ezt:
"A föld helyzete fél év alatt a Nap körűl 924.375.700 km -es átmérőjű távolságban van."?
(Valószínű a számításod pontosabb, mert mi kerekítettünk 150 millió km-re.)
33/33 anonim válasza:
A világ? Az emberi történelem is régebbi ennél, egyébként meg nem hiszem hogy erre van valami képlet amely alapján számolhatsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!