Kereszténység és homoszexualitás?
Tehát a Kereszténység megveti, mert isten a férfit és a nőt teremtette egymásnak stb...
De ha az illető egész életét arra áldozza hogy rászorulókat segít, és próbálja jobbá tenni a világot, de eközben egy férfivel él boldog kapcsolatban, akkor a pokol tüzén fog megégni csak azért mert meleg?
"
Mert aki innotok ád egy pohár vizet az én nevemben, mivelhogy a Krisztuséi vagytok, bizony mondom néktek, el nem veszti az ő jutalmát.
42
Aki pedig megbotránkoztat egyet ama kicsinyek közül, akik én bennem hisznek, jobb annak, ha malomkövet kötnek a nyakára, és a tengerbe vetik.
"
Én Biblia szerint idézem több fordításban illetve eredetibe is:
3 Móz. 20,13
És ha valaki férfival hál, úgy amint asszonnyal hálnak: utálatosságot követtek el mindketten, halállal lakoljanak; vérük rajtuk.
3Móz 20,13
Ha valaki férfival hál úgy, ahogyan asszonnyal szoktak hálni, mivel utálatosságot követtek el mindketten, halállal lakoljanak, vérük rajtuk.
Lev 20,13
Ha valaki férfival hál asszonnyal való hálás módjára: förtelmességet követett el mind a kettő, halállal lakoljanak, vérük legyen rajtuk.
3 Móz 20,13
A ki férfiúval hál asszonyi közösűléssel, mindkettő nagy bűnt cselekedett, halállal haljanak meg; vérök legyen rajtok.
וְאִישׁ, אֲשֶׁר יִשְׁכַּב אֶת-זָכָר מִשְׁכְּבֵי אִשָּׁה--תּוֹעֵבָה עָשׂוּ, שְׁנֵיהֶם; מוֹת יוּמָתוּ, דְּמֵיהֶם בָּם.
Kérdezd meg mégegyszer hogyan is van a melegség. A Biblia nem hazudik hisz onnan tudjuk létezését. Ha nem hiszed akkor eleve kizárod őt.
Kedves 7-es valaszolo!
Dorgaljon meg teged az Ur!Lehet,hogfy ezt mondta Jezus,igen,csak ha elolvasnad Palnak a romaiakhoz irt levelet,meg az oszovetseg torvenykonyveit,rajohetne l,hogy sodoma es gomora is megegett a homoszexualitasa miatt(tuz szallott ala az egbol),meg Peter is azt mondta,hogy:"Mint ahogy asszonyaik felcsereltek a termeszetes erintkezest a termeszetellenessel,,ugyanugy a
ferfiak is elhagytak a noi nemmel valo termeszetes erintekezest,es egymas irant gerjedtek fel kivansagukban,ferfiak ferfiakkal fajtalankodtak,TE EL IS VESZIK TEVELYGESUK MELTO JUTALMAT ONMAGUKBAN!!!"Pal romaiakhoz irt levele 1:26.azt ajanlom hogy olcasd legyszives vegig te vagy huszszor egymas utan!Lehet-e ezek utan azt mondani,hogy egy homoszexualis fajtalankodik es utalatos dolgokat csinal,a teremto csak ugy elmnegy felette?Tavol aljon ez az igazsagos teremtotol!Csak akkor megy valaki a mennybe,ha:SZERESD A TE URADAT TELJES ELMEDBOL,TELJES ERODBOL,TELJES SZIVEDBOL ES MINDEN ERODBOL,TARTSD MEG AZ URNAK PARANCSAI(!),ES SZERESD FELEBARATODAT MINT MAGADAT!!!Te az a bizonyos ember nem lephet be a mennybe,mert halala napjaig a Satant szolgalta,nem az Istent a fajtalankodasaval!senki sem szolgalhat ket Urnak!A peldazat ertelme pedig ez:az ember egyedul tul gyonge es sebezheto ahoz,hogy Isten nelkul a mennybe jusson,de Isten segitsegevel barmi lehetsege!ahogy megmondta Jezus is:"ha csak egy mustarmagnyi hitetek volna,es azt mondanatok ennek a hegynek,hogy menny innen oda,es az odamenne,es semmi nem volna nektek lehetettlen!
És mit ír a biblia a pedofíliáról és a transzvesztitákról?
Mit ír a nekrofíliáról és egyéb devianciákról?
Vegyük például Mózest. Azért nem kis emberek és mégsem mehetett be az ígéret földjére, pedig csak 1 Istennek nem tetsző dolgot csinált.
Valahol írva vagyon, hogy aki egy parancsolatot áthág olyan mintha áthágná az összeset.
A "minden jó ha szeretet az alapja" elméletnről:
BEVALLOM fiú vagyok és szeretem a barátnőmet, és bátran vállamom. De ha este az ágyban is jól megszeretgetném az Istennek nem tetszene. Sztem attól hogy valaminek az alapja a szeretet lehet rossz az ideje, a módja, a helye, a tárgya. A jómúltkor látta egy dokfilmet a NatGeo-n az objektumszexuálisokról, akik épületekbe szerelmesek, úgy mint mások emberekbe, és az is szeretet... (Tudom orvosi eset és nem tudja mit csinál, és biztos molesztálták, de akkor is)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!