Mi a véleményed a vérvádról?
Én nem élek félelemben, gyűlölködve. :DDDD
Barátom jobb elismerni, hogy tájékozatlan vagy a témában, csak a szokásos alapirodalmat ismered. Mellesleg az általános iskola mindenki számára nyitva áll, kedves tanárnénik biztos bevezetnek az értő olvasás rejtelmeibe is, lehet akkor pont hiányoztál 3. osztályból. Remélem semmi gyűlölködőt nem találtál most. :)
"Én nem élek félelemben, gyűlölködve. :DDDD "
Akkor ritka kivétel lehetsz azok között, akik a különféle összeesküvés-elméleteket bekajálva folyamatos rettegésben élik az életüket...
"Barátom jobb elismerni, hogy tájékozatlan vagy a témában, csak a szokásos alapirodalmat ismered."
Mondtam én valaha is, hogy profi vagyok? Nem mondtam. Sem időm, sem kedvem nincs mélyebben beleásni magam ebbe a témába; téged egyébként sem érdekeltek az eddigi válaszok sem, de ezt már írtam egyszer.
"Mellesleg az általános iskola mindenki számára nyitva áll, kedves tanárnénik biztos bevezetnek az értő olvasás rejtelmeibe is, lehet akkor pont hiányoztál 3. osztályból. Remélem semmi gyűlölködőt nem találtál most. :)"
Nem gyűlölködőnek mondanám, inkább alaptalannak, gunyorosnak és lekezelőnek. De ha te ettől jobban érzed magad, nőtt az önbecsülésed, akkor kedves egészségedre.
Azért szíves tájékoztatásodra közlöm, hogy nincsenek szövegértési problémáim; nem tudom, honnan gondolod, hogy lennének.
És tévedsz, mert nem hiányoztam "pont akkor" a 3. osztályból; de még előtte sem, ill. később a középiskolából és a főiskoláról sem. Merthogy a szövegértés fejlesztése már az általános iskola 1. osztályában elkezdődik, és azután is folyamatosan nagy hangsúllyal szerepel a felsőbb évfolyamokon is.
1. Azok nem "a keresztények", hanem "a katolikusok".
2. A normális keresztények NEM utálják a zsidókat. A kereszténységgel nem fér össze az antiszemitizmus. Aki azt mondja magáról, hogy keresztény, de antiszemita is, az vagy nem keresztény igazából, vagy nincs elég tudása a témában.
3. Jézus emberi származás és vallás szerint is valóban zsidó volt; de Isten nem... Már nem először látom leírva az utóbbi butaságot sajnos. Isten nem ember.
Shalom,
nem tudom, az Igazak között fel van e írva a katolikus Premontrei kanonok rend, de a kassai rendházuk kazamatáiban nagyon sok zsidót mentettek meg és nem valami "válogatás" szerint, de egyenesen az utcáról rángatták be őket az utolsó percben. Túlélőtől tudom.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!