A hívők a természettudományos ismereteik alapján miért nem mernek gondolkodni a Bibliában leírtak hitelességén?
Kérdező, te tudsz valamit... Vagy mégsem? :)
Teregesd csak ki a kártyáidat, nem akarok feleslegesen irkálni, bár gondolom, a harmadik templomra utaltál.
Jóslással nem foglalkozom. Ezt is tiltja a vallásom. :D
Viszont megjegyzem, hogy a diszkrimináció nem szép dolog: nekem jelezted, hogy máshol beszélgessek, bezzeg gyakorivalasz2-nek egy szót sem szóltál azóta sem. Pedig ő is beszélget. Velem. Úgyhogy ez már a keresztényüldözés kategória. :P
Viszont most lázadok egy kicsikét...
@gyakorivalasz2:
A máriapócsi cuccról régebben írott gondolataidat egyszer már kölcsönvettem egy "katolikusgyilkolászás" alkalmával. :D
Nem emlékszem a konkrét válaszra, de próbálkoztak a magyarázattal...
Üdv. :)
"Az evolúció nincsen bizonyítva, sőt bizonyíthatatlan, de hiszünk benne, mert ezzel szemben az egyetlen alternatíva egy Isten teremtői tevékenysége, és az elképzelhetetlen."
Ennek megadhatnád a forrását.
Egyébként Sir Arthur Keith 1955-ben halt meg, azóta olyan dolgokat ért el, fedezett fel a modern biológia, hogy maga alá csinált volna ha látta volna őket.
Az evolúció csak annyira bizonyított mint az, hogy a Föld kering a Nap körül.
1. A nevem Wooster. Berta Wooster. :D
2. Ez a kérdés már majdnem egy éves. Halványlila segédfogalmam sincs, honnan másoltam be akkor az idézetet.
Mindig olyan nehezen tudok ellenállni a hasonlóan "udvarias" kéréseknek... :D
Ezután már szükségtelen javítással próbálkoznod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!