Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Szerintetek egy olyan bolygó...

Szerintetek egy olyan bolygó felfedezése amin van élet bizonyitaná azt hogy nincs isten?

Figyelt kérdés
2012. márc. 11. 19:20
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
49%
Azért mégsem sorolhatok fel minden mítoszt, az emberi fantázia végtelen ;)
2012. márc. 17. 14:41
 22/33 anonim ***** válasza:
39%

Vidiripi

Ez érdekes gyakorivalasz2 ,mégis csak van hited?

Mikulás: van

Jeti: van róla fénykép meg film felvétel is.

Unikornis: szerintem ő a kakukk tojás.

Kiméra: A Helyszínelőkben is volt egy ilyen rész. Igen létezik.

Szellem: Ez azért nem egyértelmű mert nem mindenki ugyan azt érti rajta.

Vámpír: Drakul gróf tetteiből lett legenda. Létezett!

Szatír: A mutogatós bácsi. A helyi csákó sitten van de 2 hónapig csinálta a feszkót mire elkapták.

Kentaur: Profilkép a facebook-on de csak a fejről. Mert ha a test is látszik akkor a megnevezés helytálló. :))

Reinkarnáció: Te konkrétan mit értesz alatta?

2012. márc. 17. 16:29
 23/33 anonim ***** válasza:
49%

Na, rakjunk csak egy kicsit rendet a fogalmak között, mert nagyon elbeszéltek egymás mellett... :)

Mikulás: Tényleg van, vagyis volt. Miklós, Myra püspöke. A sztorit és egyéb érdekességeket itt lehet elolvasni:

[link]

A sok uncsi dal mellett, amiket kora ifjúságunk óta ismerünk, már van egy újabb is; mindannyiunk épülésére :P bemásolom a linket:

http://www.youtube.com/watch?v=DtLOWlnSyM4

Jeti: Nem tudom, Vidiripi pontosan erre a felvételre gondolt-e:

http://www.youtube.com/watch?v=buAI976ThB8

Unikornis: Nem kakukktojás. Kötelező irodalom: Szabó Magda "Tündér Lala" c. könyve; az igazolandó "a kis Gigi" néven keresendő.

Kiméra: Ronda egy állat, nem mutatok róla semmit. :P

Szellem: gyakorivalasz2 tutira a kísértet szinonimájaként írta. Ezek létezésére pedig bizonyíték pl. a Ghostbusters c. film.

Vámpír: Valóban Drakula gróf, azaz Vlad Tepes az eredetije.

Szatírok: Valóban perverzek voltak állítólag, de csak a nimfákkal szemben. :)

Létezésükre bizonyíték a ma is használatos "szatíra" szó, mely egy irodalmi műfajt jelöl. :)

Kentaur: Értem én a poént, de közel sem biztos, hogy az egészalakos kép alapján bizonyítható az illető neme. Mert lehet, hogy bársonytakaró is van rajta. Vagy legalább egy pelenka. :)

Tehát eddig mindegyik létezésére van bizonyíték, kivéve a reinkarnációt. :)))

U. i.: Remélem, senki nem hiszi azt, hogy komolyan gondoltam...

2012. márc. 17. 21:35
 24/33 anonim válasza:
50%
A Biblia egy könyve utal arra, hogy vannak bolygók, ahol élet van: Jób 1:6 Jób 2:2 Természetesen ezeket a bolygókat is Isten teremtette, miként a Napot, Holdat és csillagokat is. Fent említett Biblia szövegrész arra utal, hogy ezen bolygók képviselői elmennek Istenhez látogatóba
2012. márc. 17. 21:38
 25/33 anonim ***** válasza:
47%
Ha már a szellemek/kísértetek létezésére bizonyíték a "Ghostbusters", akkor a reinkarnációra a "Pelenkás bajkeverő", az "A múmia visszatér" vagy épp az "A hetedik tekercs" (a film vagy a Wilbur Smith könyv, mindenki egyéni ízlése szerint).
2012. márc. 17. 21:47
 26/33 anonim ***** válasza:
46%

Hááát... Nekem ezek a filmek eddig kimaradtak az életemből, és nem is szeretném pótolni a mulasztást. Úgyhogy továbbra sem hiszek a reinkarnációban. Amúgy is igen ronda elképzelés. :P

Komolyra fordítva a szót:

Még az 1. oldalon Magyarleány említette Gagarint. Ehhez egy kis érdekesség:

< Some sources have claimed that Gagarin commented during the flight, "I don't see any God up here." However, no such words appear in the verbatim record of his conversations with Earth-based stations during the spaceflight. In a 2006 interview, Gagarin's friend Colonel Valentin Petrov stated that the cosmonaut never said such words, and that the quote originated from Nikita Khrushchev's speech at the plenum of the Central Committee of the CPSU about the state's anti-religion campaign, saying "Gagarin flew into space, but didn't see any god there." Petrov also said that Gagarin had been baptised into the Orthodox Church as a child, and a 2011 Foma magazine article quoted the rector of the Orthodox church in Star City saying, "Gagarin baptized his elder daughter Elena shortly before his space flight; and his family used to celebrate Christmas and Easter and keep icons in the house." >

Innen:

[link]

2012. márc. 18. 00:02
 27/33 anonim ***** válasza:
31%

A Pelenkást nem is ajánlom. Nagyon kommersz egy film.

Az "A múmia" (Brendan Fraser; Rachel Veisz; Arnold Vosloo) filmek, vagyis az első két rész, nagyon izgalmas és még a mai szemmel is látványos. Érdemes megnézni.

A hetedik tekercsből is jó film készült, de abból inkább a könyvet érdemes kézbe venni.

2012. márc. 18. 09:40
 28/33 anonim ***** válasza:
49%

Köszi, de még mindig nem... Nagyon régen volt már az, amikor én olyan bátor voltam, hogy egy erdőben játszódó horrorfilm megnézése után (a címét már elfelejtettem) egyedül haza mertem menni egy erdőn keresztül, persze éjszaka. :P

Amúgy sem vagyok egy filmnézős típus; és több izgalom sem hiányzik az életemből.

Viszont tegnap találtam egy teljesen hiteles bizonyítékot a kentaur létezésére. És hát... teljesen bizonyosan nőnemű:

[link]

Sziasztok. :)

2012. márc. 19. 19:43
 29/33 anonim ***** válasza:
71%

Pedig mindkettő kalandfilm. Kér kihagyni :)

Már, ha nem fázol az egyiptomi hitrendszerre épített filmektől, de eddig úgy tűnt nincsenek ilyen problémáid.

2012. márc. 19. 21:20
 30/33 anonim ***** válasza:

Segítség!!! Egy erőszakos múmiahit-térítő!!!

És még szegény JT-kre mondanak mindenféle csúfságokat... :P

Na, jó, kedves gyv2, leírom még egyszer: NEM akarom megnézni a filmeket. Abszolút semmi motivációm nincs ehhez, az időről nem is beszélve. Nyugodtan mondd meg nyíltan, ha utálsz, sokkal tisztességesebb eljárásmód lenne. :)

És ne próbálj meg azzal visszavágni, hogy én kora gyermekkorod óta ajánlgatok neked zenéket és egyebeket; mert egyrészt ha van lehetőségem az ízlésednek aránylag megfelelőt mutatni, akkor azt teszem, másrészt nem szoktam erőltetni, hogy hallgasd meg. Beee.

Bár az is igaz, hogy te nem szoktál nyíltan tiltakozni, mint most én... Hmmm, kíváncsi lennék arra, vajon az eddigi cuccokból mennyibe kukkantottál bele; a visszajelzéseid alapján az arány kb. 1, azaz egy % körül lehet...

Az egyiptomi hitrendszerhez való "viszonyommal" kapcsolatosan pedig nem emlékszem, hogy nyilatkoztam volna bármikor is; úgyhogy nem értem az erre vonatkozó mondatodat. De lehet, hogy csak több diót kellene ennem, vagy venni egy doboz Cavintont. :)

Üdv. :)

2012. márc. 20. 17:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!