Az ateisták szerint léteznek ufo-k vagy csak azt hiszik el amit látnak?
Figyelt kérdés
én is ateista vagyok csak azért kérdezem mert sztem léteznek uo-k2012. márc. 8. 22:27
11/11 anonim válasza:
Elég nagy fogalomzavar lépett fel nálad, kedves kérdező, akkor szép sorjában tisztázzunk mindent, oké?
Egy, az "ufó" rövidítés azt jelenti, hogy azonosítatlan repülő tárgy. Akár egy elhahított konzervdoboz is lehet ufó, ha te hirtelen nem tudod megmondani, mi az, ami épp a levegőben száguld. Gondolom a földönkívüliekre gondoltál.
Kettő, ateista az a személy, aki semmiféle vallást nem gyakorol, nem hisz semmilyen felsőbbrendű erőben, uralkodóban - nem tévesztendő össze a sátánistákkal, akik saját magukban vélik felfedezni az istenüket, bár... Oké, ebbe is bele lehetne mászni még mélyebben, de most hagyjuk ezt, a lényeg, hogy az ateizmusnak rohadtul semmi köze nincs ahhoz, hogy az illető hisz-e a földönkívüli élet létezésében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!