Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Ha idejönne egy hatlábú...

Trendkivuli kérdése:

Ha idejönne egy hatlábú kétfejű fejlettebb űrlény és azt mondaná hogy nincs semmiféle Istenetek hanem a mi istenünk létezik, akkor is ennyi fanatikus hívő lenne, egyház, templomok stb?

Figyelt kérdés
Márpedig a Discovery a sátán csatornája azt állítja hogy ez lehetséges!
2012. jan. 14. 00:59
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
29%

"fejlettebb űrlény és azt mondaná hogy nincs semmiféle Istenetek hanem a mi istenünk létezik"

ha ilyet allitana, akkor megkerdojeleznem azt a bizonyos fejlettseget :) Egy fejlett ertelem tisztaban van azzal, mirol is szol a hit. Mert nem arrol, hogy az en istenem letezik, a tied meg nem.

2012. jan. 14. 13:47
 12/20 anonim ***** válasza:

Továbbá nem értem, miért is segítenének rajtunk az űrlények. Ha sokkal fejlettebbek, akkor kihasználnának minket mindenféle célokra, mert önmagában a fejlődés egy értelmes, szerető Isten nélkül általában ezt jelenti. Ismerd meg és használd ki a környezetedet minél jobban. Ahogyan az ember a nála fejletlenebb lényeket kezeli, úgy kezelnének ők is minket.

Azon kívül az is érdekes, miféle fejlettségről beszélünk. Mitől fejlettebb az az űrlény? Attól hogy a bolygóján technikailag fejlettebb világba született? Na és? Lehet hogy a dzsungelben 5 perc alatt elpusztulna. Attól fejlettebb, hogy másik istenben hisz? Esetleg, hogy hat lába van?

2012. jan. 14. 17:18
 13/20 anonim ***** válasza:

"Miért is zárná ki bármelyik vallás az űrlények létezését?"

Nem a létezését, hanem azt amit mond. Ha egy űrlény azt mondja nincs Isten.

2012. jan. 14. 17:47
 14/20 anonim ***** válasza:
Én ismerek olyan szombatistát, adventistát, tudom is én, mi az, aki kiröhögött azért, amiért azt mondtam, hogy Isten nem 7 nap alatt teremtette meg a világot, és ha annyira hisz benne, akkor mondja meg, hogy a dinók idejébe hol voltak az emberek, mire ő azt mondta, hogy akkor is voltak, csak nagyon magasak, 6 7 méteresek és emelett a dinók nagyon alancsonyak voltak ( ugye tudjuk h a dinók több száz méteres magasságot is elérték). Szóval kedves kérdező, ha jönne egy ilyen lény, akkor Sátán elnevezést kapná,és megölné valamelyik szekta.
2012. jan. 18. 20:29
 15/20 anonim ***** válasza:
ki van zárva, hogy bármilyen keresztény ilyen választ adjon neked, hogy 6 7 méteresek voltak az emberek.....valaki át akart verni :-)
2012. jan. 18. 20:36
 16/20 anonim ***** válasza:

Hogy a ma 20:29 védjem - nem mintha szüksége lenne rá - adhattak ilyen magyarázatot. Valami Hovind is azt állítja az egyik videójában, hogy más volt a Föld ökoszisztémája, és az emberek óriások voltak.

A megtalált óriáscsontvázak - amelyekről hamar kiszivárgott, és látszik is rajtuk, hogy Photoshop - erről tanúskodnak. A képek hamis voltát nem ismerte el, viszont állította, hogy nemcsak az emberek voltak óriások, hanem az állatok is. Itt hivatkozott bizonyos óriás bogár, óriás mittudoménmi leletekre, de a lényeg, hogy az átlagosnál 4x-5x nagyobb állatmaradványokra, amit megőrzött a homok, a gyanta, vagy akármi más.

2012. jan. 18. 21:48
 17/20 anonim ***** válasza:
Hát nekem ezt mondta, mert ezt írja a Bibliája vagy fogalmam sincs. Nem hiszem, hogy átakart verni, mivel annyira vallásos, hogyha van egy verseny ami szombatra esik, nem megy rá el
2012. jan. 19. 14:14
 18/20 anonim ***** válasza:
De hát a Biblia ezt nem írj...mindegy, döbbenet.
2012. jan. 19. 14:49
 19/20 anonim ***** válasza:
Ha ez megtörténne, akkor mi nem tudnánk róla. Sok minden történt már, amit szépen elmaszatolt a katonaság, meg az ezzel foglalkozó szervezetek, nem véletlenül állítják untig a fentebbi hatóságok, hogy földönkívüliek márpedig NEM léteznek. Ha nem lenne fontos nekik valamiért, hogy ezt a "tényt" mindenki elfogadja, szerintem nem fektetnének annyi energiát az ellenkezője állításába :D
2012. jan. 25. 15:34
 20/20 anonim ***** válasza:
Ha idejönne egy űrlény, azt mondaná hogy ő az Isten aki évezredekkel ezelött teremtett minket, tudná a történelmünket és a bibliát kivülről, és csinálna pár hókusz pókuszt, emberek milliárdjai nyaldosnák a talpait, akármilyen együgyű űrszökevény is lenne az...
2012. máj. 24. 15:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!