A Biblia igaz története. Hová tűnt ez a könyv (még a katalógusokból is)?
Figyelt kérdés
Apukám kapta egyszer kölcsön olvasásra egy paptól a 70-es években. Mindig emlegeti, nagyon érdekes volt. Több szerzője van, de közelebbit nem tudunk róla. Semmilyen katalógusban nem találom. Tudtok róla valamit?2009. máj. 20. 19:25
1/5 anonim válasza:
Biztos, hogy ez a cím? Még a gugliban se találtam ilyesmit. :(
2/5 anonim válasza:
En nem ismerem ezt a konyvet, de ajanlani tudom a "Meg van irva..." cimu konyvet Werner Gittol!! Nagyon joo konyv, a biblia igaz voltarol ir, osszekapcsolja a jelent is vele, nagyon sok okos dolgora felhivja a figyelmet,megvilagosit sokmindent, erdemes elolvasni!!:)
3/5 A kérdező kommentje:
Én sem találom sehol, pedig rákerestem mindenféle óriáskatalógusban, neten, könyvtárban. Nincs. Apa azt mondja ez a cím, de már kicsit elbizonytalandodott. Állítólag az ENSZ megbízásából írták híres vallástörténészek. Egy nagy fehér könyv, a borítóján nincs semmi kép, csak a cím. Ennyit tudok róla.
2009. máj. 21. 08:33
4/5 anonim válasza:
5/5 anonim válasza:
Nem tudom, mi lehetett az a könyv, de az biztos, hogy a Katolikus Egyház nagyon szigorúan töröl és eltüntet, minden olyan könyvet, ami a Biblia tekintélyét veszélyeztetné. Nekem is van egy érdekes könyvem, Amerikából kaptam egy bizonyos esszénus gyülekezettől, sokat fordítottam belőle. Jézus életéről és tanításairól szól. Hasonlít nagyon, néhol szó szerint, a bibliai Új Szövetséghez, de vannak lényeges eltérések is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!