Hogyan tudnám meggyőzni a családomat, hogy nincs Isten?
afrika, közel-keleti konfliktus, ázsia fejlett és fejletlen országaiban nyomorgó "átlag" emberek, stb
nincs isten, vagy mégis, akkor nem gyengén lehet szadista. melyik a megnyugtatóbb?
én személy szerint nem szívesen térnék meg egy olyan lény "országába", aki a földön hagyja, hogy öregeket, nőket, kisgyerekeket erőszakoljanak meg, vagy sújt embereket olyan szörnyű betegségekkel
Amellett hogy én se hiszek Istenben:
Mi a fészkes fenének akarod meggyőzni őket? Miért fáj neked ha ők abban hisznek amiben? Vallásszabadság van ember.
"én személy szerint nem szívesen térnék meg egy olyan lény "országába", aki a földön hagyja, hogy öregeket, nőket, kisgyerekeket erőszakoljanak meg, vagy sújt embereket olyan szörnyű betegségekkel"
Én sem.
""én személy szerint nem szívesen térnék meg egy olyan lény "országába", aki a földön hagyja, hogy öregeket, nőket, kisgyerekeket erőszakoljanak meg, vagy sújt embereket olyan szörnyű betegségekkel"
Én sem."
Csak az a baj hogy ezeket a dolgokat nem Isten, hanem mi emberek okozzuk magunknak.
14:33:
Az erőszak, a háború mind az ember műve, nem Istené!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!