Miért nem hűlt ki a föld a többmilliárd év alatt? Miért kerülik a "tudósok" ezt a témát?
Figyelt kérdés
2011. dec. 24. 20:06
31/35 anonim válasza:
Amúgy meg Írja és haLLgassa. Különben is az én apukám sokkal erősebb, mint a tied, bi-bííí.....:)
32/35 anonim válasza:
Van barátom, méghozzá több is, csak a normális fajtából.
Ők is tudják mitől meleg a Föld belseje.
És nem nyerni akarok, mert ez nem sakkjátszma, csak az álláspontomat védtem, valóban abban a stilusban,ahogy a beszólás érkezett, pedig helyesebb lett volna legyinteni, és bezárni ezt az ablakot, ahogy most teszem.
Na, klikk má' a pirosra.
33/35 anonim válasza:
Nem is az állásponttal, hanem a stílussal volt gondom. De lépjünk túl ezen.
Én írtam a 13.-at, mert én is úgy emlékeztem, de lássuk be nem napi beszédtéma ez, így keresni próbáltam valami pontos leírást erről, de a guglizás során folyton csak a RADIOaktív magyarázatot találtam és csak elvétve említették ezt a súrlódás dolgot. Ha tudsz erről egy szakszerű leírást, akkor belinkelhetnéd, az még hiányzik a témához.
34/35 anonim válasza:
Surlódás, nyomás, radioaktivitás. Nem került tema ez egyáltalán.
35/35 anonim válasza:
A került témát úgy értette, hogy elkerülte az iskolát messzire, amikor ez volt a téma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!