Te lógnál a kereszten ha tudod, hogy a biztos megváltás vár rád?
Figyelt kérdés
/nem provokatív kérdés/2011. nov. 23. 11:37
31/35 A kérdező kommentje:
unatkoztam és tudtam, hogy ha valami botrányos dolgot írok ki arra majd harapnak a válaszolók :D
hát sikerült
2011. nov. 25. 12:39
32/35 anonim válasza:
Az interneten mindenki azt mond amit akar. Se a műveltséged, se a stílusod nem egy diplomás emberé, inkább egy tizenéves kölyöké.
33/35 Andizsuzsi válasza:
Kedves kérdező!
Hogy műveletlen vagy-e, azt nem a diplomák száma határozza meg. Találkoztam én már roppant bunkó többdiplomás emberrel. Az, hogy unalomból ilyen kérdést teszel fel, szintén ez a kategória.
34/35 A kérdező kommentje:
:)
2011. nov. 25. 13:48
35/35 anonim válasza:
Szerintem nem baj, hogy ilyenek is vannak, mondjuk volt egy olyan érzésem, hogy álkérdés.Legalább jobban megtudjuk, ki mit gondol erről.
Sőt, egy másik témában is van egy kérdező, aki adja a hülyét, aztán lehet , hogy többet olvassa a Bibliát mint én.
Dehát, aki Istent szereti, annak minden haszonra adatik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!