Keresztények, erről mi a véleményetek? Csak egy kép.
hol van itt akkor a szabad akarat?
ez olyan, hogy azt mondom neked hogy bármit csinálhatsz, de ha olyat csinálsz, ami nekem nem tetszik, akkor megbüntetlek érte. tehát tulajdonképpen csak azt csinálhatod szabadon, büntetlenül, ami nekem tetszik..
Azt hittem, hogy olyan kép lesz, ami például Istent hetedik nap reggel ábrázolja:
A tiéd szerintem gyenge trollkodás.
gyakorivalasz2
Tényleg gyenge a kérdezőé, de a tiéden kifeküdtem. :D
"hol van itt akkor a szabad akarat?
ez olyan, hogy azt mondom neked hogy bármit csinálhatsz, de ha olyat csinálsz, ami nekem nem tetszik, akkor megbüntetlek érte. tehát tulajdonképpen csak azt csinálhatod szabadon, büntetlenül, ami nekem tetszik.."
- Ez hülyeség. Ha szabad a vágyam, szabadon döntök, akkor van szabad akarat. Pont, ennyi kell hozzá. Hogy igazságos-e így, az más kérdés, de a felvetésed kevés a cáfolathoz. (meg eléggé régi is)
formailag: nagyon rossz kép (tartalmilag Achillész jól elemezte)
ilyenkor egy kicsit megértem a muszlimokat, az ábrázolás -tiltásaikkal. Amikor gyönyörű műemlékeinkről leverték a freskókat,azt nem. brbrrr. Pontosabban "csak" a szemeket, gyors munka volt. Valaki megjegyezte szellemesen: bosszúból mi meg megyünk , és arabeszkjeikre szemeket rajzolunk:)))
-a.a
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!