Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Melyik a világ számotokra...

Mulder614 kérdése:

Melyik a világ számotokra legelfogathatatlanabb vallása?

Figyelt kérdés
2011. szept. 24. 06:54
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
30%

Meg tegyük hozzá a zsidó vallást is akkor már...

Meg azt is, hogy az iszlám el van maradva majdnem 400 évvel fejlődésileg, sok ember pedig (akikről gyakran hallunk) néha még többel.

2011. szept. 24. 13:30
 12/33 anonim ***** válasza:
77%
különben aki az iszlámot szidta, az biztos nem ismeri a koránt. az iszlám az egyik legtoleránsabb vallás, szigorúan tiltja az emberölést! a terroristák a korán tanitásait semmibe veszik, úgy mint pld a bibliát régen az inkvizitorok
2011. szept. 24. 16:19
 13/33 anonim ***** válasza:
72%

"különben aki az iszlámot szidta, az biztos nem ismeri a koránt. az iszlám az egyik legtoleránsabb vallás, szigorúan tiltja az emberölést! a terroristák a korán tanitásait semmibe veszik, úgy mint pld a bibliát régen az inkvizitorok"

Nem-e? Egy vérgőzös náci fasiszta könyv. A nemzetiszoc iromány társa mellett lenne a helye a tiltólistán!

De bárhogy is, akkor miért van, hogy náluk halálra köveznek asszonyokat, meleg fiatalokat? Miért van náluk az, hogy ha a lányuk más vallásúhoz megy hozzá, akkor kinyírják? Miért van az, hogy náluk van a legtöbb terrorista? Miért nyírták ki Theo van Gogh-ot? Miért kell egy karikatúristának őrizetben élnie nehogy kinyírják a béke vallásának követői? Miért van az, hogy most radikalizálódik az egész arab világ? Miért van az, hogy Mohamed keresztűlrabolta az egész arab félszigetet és hullák hegyeit hagyta hátra? Miért tart ott az arab világ ahol?

Ez is fogós kérdés:

Most néztem itt: [link] hogy Szaúd-Arábiának csak 6, azaz HAT darab kutatóintézete van, amelyből mindössze 1, azaz EGY, ami nem egészségüggyel kapcsolatos, tehát természettudományos. Az ország népessége: dúrván 27 millió fő. Ezzel szemben Magyaroszág, amelynek a népessége nem egészen 10 millió fő 60 kutatóintézettel rendelkezik, amelyből 3-nál szerepel a Hospital címszó, ami nem kimondottan "kutatóintézet". Forrás: [link]

Még annyit, hogy Magyarországon az egy főre eső GDP(PPP):18738$, míg Szaúd-Arábiánál:23825$. Tehát jóval tehetősebb, mint Magyarország, nagyobb is a jólét.

Mégis miért nem költenek tudományra? Félnek tőle?

2011. szept. 24. 16:42
 14/33 anonim ***** válasza:
63%
Hát elsőnek az iszlám, ahol kétséget kizáróan leírják, hogy Mohamed maga alkotta a vallást, a sok utazásaiból kreált egyet. De valahol magát a kereszténységet is nehezen tudom elfogadni, azon belül főleg a katolicizmust, mert tele van népámító dolgokkal :( persze senkit nem akarok megbántani, ez csak személyes véleményem
2011. szept. 24. 18:06
 15/33 anonim ***** válasza:
26%
Az összes monoteista vallás. keresztény(minden felekezete) zsidó iszlám buddhizmus sátánizmus. én nem vagyok hívő általában minden vallást elvetek, de talán sőt biztos, hogy az ősi pogány vallások talán azok amiket elfogadok. de azok közül szinte mindet.
2011. szept. 24. 18:21
 16/33 anonim ***** válasza:
82%

Szcientológia. Mindent meg kell tenni, hogy eltakarodjanak innen!

Hajrá titkosszolgálat, hajrá magyarok!

2011. szept. 24. 18:55
 17/33 anonim ***** válasza:
28%
Zsidó, keresztény,iszlám.
2011. szept. 24. 23:06
 18/33 anonim ***** válasza:
42%

"mind-mind az iszlám része."

a TE gyűlöletbeszédeidből látszik, hogy nem ismered az Iszlámot.

2011. szept. 25. 00:35
 19/33 anonim ***** válasza:
61%

A válasz írója 72%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 00:35

Tényeket írtam, sajnos igazak. A béke vallása progagandából meg nem kérek.

2011. szept. 25. 02:51
 20/33 anonim ***** válasza:
58%
Én hívő vagyok, és mint ilyen, alapvetően toleráns. Nem gyűlölök senkit, szívesen olvasom más vallások szent iratait. Kivéve a Koránt. Engem személy szerint az iszlám eléggé taszít, de ha nekik ez jó, csinálják..
2011. szept. 25. 23:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!