Keresztények! Velük mi van?
'Ő tudta, hogy a tengeren túl van egy másik kontinens'
Az emberek, akik kitalálták viszont nem tudták. Itt a magyarázat.
A válasz írója 80%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 16:31
most már viszonylag mindenhol. bár nem vagyok benne, hogy a kommunista kínában a falvakban kapnak keresztény hittan nevelést. talán említve hallottak valamit a nyugati emberek istenéről, de nincs lehetőségük belemélyedni.
és ha jól tudom, két évezred eltelt az evangélium óta. 1492. Kolumbusz. Oké, Amerika keleti partjainál kisebb népcsoportok fel vannak fedezve. Nem hisztek Istenben? Nem dobjátok el több ezer év hagyományát, mert mi az parancsoljuk? Nesztek egy kis inkvizíció!!! Nesztek egy kis tűz!! Hulljon a férgese, aki olyan korlátolt, hogy nem érti meg, hogy mi felsőbbrendűek vagyunk, és az az igaz, amit mi mondunk, és csak ez az egy igazság van, és mindenki, aki ezt nem fogadja el, halál fia. És akik 1492 előtt éltek és haltak? Ez fair volt Istentől? És azér nem két perc alatt foglalták el Amerikát, szóval ott továbbra se nagyon vágták, hogy mi az a kereszténység. Annyit tudtak, hogy fehér démonok szálltak partra, akik feltúrják a földet arany után, és aki nem hisz az ő Istenükben, azr megégetik.
Nagyon nincs ez így rendjén. És az egyház nem valami belső késztetésből, vagy megbánásból változott meg. A világ és a tudomány túlnőtt rajta, már nincs lehetősége diktálni. Egyébként még mindig Isten nevében gyilkolnák le a pogányokat és mindenkit, akit nem hódol be az egyetlen elfogadható ideológiának
papok, pápák
gyermekkeresztség
gyónás
Máriához való imádkozás (= bálványimádás)
nem házasodhatnak a papok
stb., stb.
Ez mind ellentétes a Bibliával.
Ezt ők találták ki.
Hát hidd el, hogy az afrikai bennszülöttek közül több megtér, mint a bunkó európaiak közül, mert ők engedik, hogy a Szentlélek megmutassa nekik az igazságot.
Ez nem vak hitről szól.
Hanem találsz elég bizonyítékot és rájössz, hogy ez az igazság és mindent megmagyaráz.
Két éve ugyanolyan voltam, mint Ti...
...
A hit ahhoz kell, hogy amikor "nehéz az élet", akkor is emlékezz arra, amit egyszer elfogadtál és ne mondd, hogy ha Isten szeret, akkor miért ilyen rossz nekem...?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!