Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Jézus miként ítéli meg a...

Jézus miként ítéli meg a pedofil papokat?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 14. 21:53
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
81%
én már nem tudok hinni a papoknak, sem tisztelni őket. a saját unokatestvéremnek van az ottani paptól egy 6 éves fia. arról nem is beszélve, hogy rendszeresen odajár hozzájuk balhézni és nem egyszer a nagyobbik fiú fogta le a papot. alkoholista és több gyereke is van neki szanaszét...
2009. ápr. 15. 19:22
 12/29 anonim ***** válasza:
24%

"De azért ne vigyük félre a témát " irja a hozzászóló és rögtön félre is viszi.Talán tisztázni illene, hogy kire vonatkozik a kérdés

1 a pedofilokra ?

2. a papokra ?

3 a homoszexuálisokra ?

4 az ágyasságra ?

Négy külön dolog. Vagy csak ürügy az egész a papok mocskolására?

Ha én azt írnám, hogy a masszörök(példáúl) mind homoszexuális hajlamúak komolyan venne-e engem bárki is?

2009. ápr. 15. 20:13
 13/29 anonim ***** válasza:
47%

19:22

igen, ez az egész annyira tipikus .... :D de én már csak röhögök ...

2009. ápr. 16. 17:10
 14/29 anonim ***** válasza:
39%
Jézus nem elítélni jött, hanem megmenteni. Ő mindenkit szeret. Mindenki saját magát fogja megítélni Jézus, az Igazság fényében, világosságában. És akkora lesz az a világosság, hogy nem lehet benne sumákolni vagy csalni, hazudni.
2009. ápr. 19. 16:11
 15/29 anonim ***** válasza:
67%
Gondolod, ha lenne jézus, engedné, hogy egy szemét pap, bántalmazzon, pl. egy 4 évest?????? Egyetértek az első válaszolóval....
2009. ápr. 20. 09:47
 16/29 anonim ***** válasza:
27%
Mindenkinek megvan a maga buntetese
2009. ápr. 25. 12:04
 17/29 anonim ***** válasza:
21%

"a papok között talán nem véletlen az átlagosnál is nagyobb arányú pedofilkodás"

A statisztikák pont azt mutatják, hogy ez nem igaz.

Teljesen átlagos az arány a körükben is.

Egyébként szerintem papok körében a megítélése a pedofiliának kicsit szigorúbb a hivatásuk miatt.

2009. ápr. 28. 10:21
 18/29 anonim ***** válasza:
7%

"20. Mert ha az Úrnak, a megtartó Jézus Krisztusnak megismerése által a világ fertelmeit elkerülték, de ezekbe ismét belekeveredve legyőzetnek, az ő utolsó állapotjuk gonoszabbá lett az elsőnél.

21. Mert jobb volna rájok nézve, ha meg sem ismerték volna az igazság útját, mint hogy megismervén, elpártoljanak a nekik adott szent parancsolattól.

22. De betelt rajtok az igaz példabeszéd szava: Az eb visszatért a saját okádására, és a megmosódott disznó a sárnak fertőjébe."

II. Péter 2:20-22

2009. ápr. 28. 12:50
 19/29 anonim ***** válasza:
63%
Krisztus mindent elítél ami erkölcstelen. Attól hogy valaki pap lesz, attól nem lesz biztosítva hogy a Mennybe kerül.
2009. máj. 10. 14:45
 20/29 anonim ***** válasza:
47%

"Gondolod, ha lenne jézus, engedné, hogy egy szemét pap, bántalmazzon, pl. egy 4 évest?????? Egyetértek az első válaszolóval...."

Van rendőrség, van biróság van bűnözés

Van bűn.

Nem minnde3gy, hogy az okos hülyéskedik, vagy a (magadfajta) hülye okoskodik.

2009. máj. 10. 15:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!