Jézus miként ítéli meg a pedofil papokat?
"De azért ne vigyük félre a témát " irja a hozzászóló és rögtön félre is viszi.Talán tisztázni illene, hogy kire vonatkozik a kérdés
1 a pedofilokra ?
2. a papokra ?
3 a homoszexuálisokra ?
4 az ágyasságra ?
Négy külön dolog. Vagy csak ürügy az egész a papok mocskolására?
Ha én azt írnám, hogy a masszörök(példáúl) mind homoszexuális hajlamúak komolyan venne-e engem bárki is?
19:22
igen, ez az egész annyira tipikus .... :D de én már csak röhögök ...
"a papok között talán nem véletlen az átlagosnál is nagyobb arányú pedofilkodás"
A statisztikák pont azt mutatják, hogy ez nem igaz.
Teljesen átlagos az arány a körükben is.
Egyébként szerintem papok körében a megítélése a pedofiliának kicsit szigorúbb a hivatásuk miatt.
"20. Mert ha az Úrnak, a megtartó Jézus Krisztusnak megismerése által a világ fertelmeit elkerülték, de ezekbe ismét belekeveredve legyőzetnek, az ő utolsó állapotjuk gonoszabbá lett az elsőnél.
21. Mert jobb volna rájok nézve, ha meg sem ismerték volna az igazság útját, mint hogy megismervén, elpártoljanak a nekik adott szent parancsolattól.
22. De betelt rajtok az igaz példabeszéd szava: Az eb visszatért a saját okádására, és a megmosódott disznó a sárnak fertőjébe."
II. Péter 2:20-22
"Gondolod, ha lenne jézus, engedné, hogy egy szemét pap, bántalmazzon, pl. egy 4 évest?????? Egyetértek az első válaszolóval...."
Van rendőrség, van biróság van bűnözés
Van bűn.
Nem minnde3gy, hogy az okos hülyéskedik, vagy a (magadfajta) hülye okoskodik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!