Hogy tellik Istennek egy napja?
Az Isten csak az emberek fejében létezik, tehát mindenki magának formálja a képét. Ha TE úgy gondolod egy vénember akkor az, ha úgynnézki mint egy bokor akkor úgy.
Én nekem nemnéz ki sehogyse, nem telnek napjai, mert sztem nincsen, tehát nekem nem létezik. Ennyi csapó: Vége ! XD
figy ehez én értek jártam hittanra (Csak untam me mindenki ki lépet és ujra kelet fé lévtöl tanulni az egészet)
NA: Isten nem él!
Nem szeret!
Nem gyülöl!
Isten az 1 ember akit fel áldoztak régen és ezért az emberek hitet kaptak ezért tisztelik őt és az imátkozás:amikor istenre gondolunk az agyunk fura kérdésekket tesz fel amitöl erőt kapunk pl: 1 szer imátkoztam: Isten ha hallasz mond el hogy hogy jöttek létre eaz emberek(9 évesen) és más nap mentün könyvtárba a sulival és ott volt a válasz: AZ EMBEREK VAGY ISTEN? civü könyv. És amikor gondolkoztam ovoda első napaja elöt hogy hogy süzletnke az em berek az ucán 1 nő jelent meg és kérdezte anyától: A fia nem szeretne hittan ra járni és azota jártam.
Következö kommentbe az emberek létezéséről irok.
Az új evolució:
Akár hiszitek akár nem az emberek ezek: Kő,Viz,Láva
Magyaráztat:
Nem isten teremtett minket 1 meteor bele ment 1 1 bolygóba. pont vizbe eset de zuhaás közbe a npa foroságának a fele volt ő ezért kis kavics ként jött le de mivel a viz le hegitette ezért kis ragacsl ett belöle ami ki fejlödöt 1 formában ez vólt: a kromoszoma vagy mi az a kis vizi sejt.
Az táplálkozott levelek DNS ével adig amig 2 nem let belöle és nagoybak lettek ki jött az első állat a: szalamondra,Furcsa repülő izé, és a vizbe marat 1 hal szerüség, Ebből dinók alakultak ki, a dinók kihalása után, marrat megint 3 állat aki túl élte az evulúciót.
1 ik köben, levegöben, és kis sziknál,
Vége volt a katasztrofának át reformálottak a meleg levegő miatt és az egyikből jöt ki a Kapofarux(Vagy vami ijesmi) A majom ellötti kis lény utánna:Majom,Ősember,töb fajta ősember,törzsek,homoszapienszek,emberek,Robinson Cruso, Kabos gyula,Michael Jackson,Paris Hilton,Justin timberlake,50 cent,ÉS igy let a világ a google ban meg nézheted,Meg 1 könyvben is,Inkább az a kérdés: KI A VILÁG ELSŐ EMBERE?? me Isten a majmok utánjött szal Ő is valamiből lett De mibőL??? Az örök rejtély marad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!