Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Hogy tellik Istennek egy napja?

Hogy tellik Istennek egy napja?

Figyelt kérdés
Hol van isten? A mennyország hol van helyileg? A világűrbe??Amikor még isten nem teremtette meg az embereket mit csinált egyedül? Bocs,hogy több kérdés de egybe vágnak.
2009. ápr. 11. 22:51
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
Ha te azt akarod hinni, hogy nincs, akkor számodra nem fog létezni, akkor se, ha mögötted áll és bármikor fordulhatnál hozzá, azért nem fog számodra létezni, mert te magad fordulsz el tőle és nagylelkűségétől. Isten nem olyan jelenség, akit fizikával, matematikával és hasonló materiális dolgokkal meg lehet magyarázni és be lehet bizonyítani. Vagy megtapasztalod, vagy megtapasztalod, más módja nincs.
2009. ápr. 12. 14:54
 12/23 anonim ***** válasza:
84%
Ezt próbáltam érzékeltetni.Attól,hogy alaktalan nem testet öltött,attól még abszolút létezhet.Sőt!
2009. ápr. 12. 14:57
 13/23 anonim ***** válasza:
69%
olyan lehet mint a mátrixban az építész. mert végülis a mátrixban az építész az isten, és nem véletlenül azt tették oda, akit.
2009. ápr. 13. 18:09
 14/23 anonim ***** válasza:
77%
Ha már itt tartunk, Istent miért ábrázolják mindig férfinak?
2009. ápr. 14. 21:35
 15/23 A kérdező kommentje:
Nemtudom talán azért mert jézus mindig atyámnak, meg apámnak szólította.És ha az annyja Mária volt akkor az apja isten:D
2009. ápr. 14. 22:36
 16/23 anonim válasza:
32%

Az Isten csak az emberek fejében létezik, tehát mindenki magának formálja a képét. Ha TE úgy gondolod egy vénember akkor az, ha úgynnézki mint egy bokor akkor úgy.

Én nekem nemnéz ki sehogyse, nem telnek napjai, mert sztem nincsen, tehát nekem nem létezik. Ennyi csapó: Vége ! XD

2009. ápr. 24. 00:38
 17/23 anonim válasza:

figy ehez én értek jártam hittanra (Csak untam me mindenki ki lépet és ujra kelet fé lévtöl tanulni az egészet)

NA: Isten nem él!

Nem szeret!

Nem gyülöl!

Isten az 1 ember akit fel áldoztak régen és ezért az emberek hitet kaptak ezért tisztelik őt és az imátkozás:amikor istenre gondolunk az agyunk fura kérdésekket tesz fel amitöl erőt kapunk pl: 1 szer imátkoztam: Isten ha hallasz mond el hogy hogy jöttek létre eaz emberek(9 évesen) és más nap mentün könyvtárba a sulival és ott volt a válasz: AZ EMBEREK VAGY ISTEN? civü könyv. És amikor gondolkoztam ovoda első napaja elöt hogy hogy süzletnke az em berek az ucán 1 nő jelent meg és kérdezte anyától: A fia nem szeretne hittan ra járni és azota jártam.

Következö kommentbe az emberek létezéséről irok.

2009. júl. 15. 15:01
 18/23 anonim válasza:

Az új evolució:

Akár hiszitek akár nem az emberek ezek: Kő,Viz,Láva

Magyaráztat:

Nem isten teremtett minket 1 meteor bele ment 1 1 bolygóba. pont vizbe eset de zuhaás közbe a npa foroságának a fele volt ő ezért kis kavics ként jött le de mivel a viz le hegitette ezért kis ragacsl ett belöle ami ki fejlödöt 1 formában ez vólt: a kromoszoma vagy mi az a kis vizi sejt.

Az táplálkozott levelek DNS ével adig amig 2 nem let belöle és nagoybak lettek ki jött az első állat a: szalamondra,Furcsa repülő izé, és a vizbe marat 1 hal szerüség, Ebből dinók alakultak ki, a dinók kihalása után, marrat megint 3 állat aki túl élte az evulúciót.

1 ik köben, levegöben, és kis sziknál,

Vége volt a katasztrofának át reformálottak a meleg levegő miatt és az egyikből jöt ki a Kapofarux(Vagy vami ijesmi) A majom ellötti kis lény utánna:Majom,Ősember,töb fajta ősember,törzsek,homoszapienszek,emberek,Robinson Cruso, Kabos gyula,Michael Jackson,Paris Hilton,Justin timberlake,50 cent,ÉS igy let a világ a google ban meg nézheted,Meg 1 könyvben is,Inkább az a kérdés: KI A VILÁG ELSŐ EMBERE?? me Isten a majmok utánjött szal Ő is valamiből lett De mibőL??? Az örök rejtély marad.

2009. júl. 15. 15:12
 19/23 anonim válasza:
Am bocs h eniyt irtam csak 1 könyvet idéztem egy 360 lapos könyv nek a 2 oldala
2009. júl. 15. 15:15
 20/23 anonim ***** válasza:
Hmmmm. ISten szerintem sincs, a de mennyország, ezen már elgondokodtam mikor valaki meghalt a családból. Én csak egy felhőn ülve képzelem el , ott ül és néz le rám, tehát ott a mennyország.
2009. nov. 2. 17:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!