Nem gondolkodott még el azon az Isten, hogy valamit nagyon elrontott?
Szerintem mindent jól csinálok,majd ti is rájöttök idővel.
:)
Isten minden teremtesi nap utan azt mondta hogy minden jo abbol amit teremtett.
Igy biztos hogy nem rontott el semmit. A fat meg az ert helyezte az eden kertjebe , hogy megtudja hogy a teremtmenyei menyire lojalisak hozza es ahogy latjuk az eredmenyt nem nagyon voltak azok. Ezert nem lehet Istent felelosegre vonni, iszen gondoskodott kiutrol, es ellkuldte a fiat valtsagaldozatul hogy minenki aki hsz benne orok lete legyen.
Janos3;16-'Mert az Isten annyira szerette a világot, hogy az ő egyszülött Fiát adta, hogy mindaz, aki hitet gyakorol benne, el ne pusztuljon, hanem örök élete legyen. ' Igy van kilatasunk remenyunkj. Es biztos lehetsz benne hogy isten senkit nem hagy el azok kozul aki kozeledik hozza. Sot o ker meg arra hogy kozeledjunk hozza.
Jakab4;8-'Közeledjetek az Istenhez, és ő közeledni fog hozzátok'
"'Mert az Isten annyira szerette a világot, hogy az ő egyszülött Fiát adta, hogy mindaz, aki hitet gyakorol benne, el ne pusztuljon, hanem örök élete legyen."
nem értem az összefüggést a két mondatrész között
ha ideküldte a fiát jórégen az hogyan függ össze az én pusztulásommal?
és az, hogy ideküldte a fiát az az ember saját hitével? ha lenne benne saját hitünk, de nem küldi ide a fiát, akkor az nem számítana?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!