Nem gondolkodott még el azon az Isten, hogy valamit nagyon elrontott?
Szerintem erre csak Isten tudja a választ :-) Majd kérdezd meg tőle, ha arra jársz :-)
Egyébként mit szólnál, ha azt mondanám, hogy nem rontott el semmit, mert mindenre megadja a megoldást, éppenséggel észrevenni és megfelelően cselekedni nekünk kell? Hülye hasonlat, de ha ő tenne meg helyettünk mindent, az olyan lenne, mint ha elkészítenének egy számítógépet, ami nem végezné magától a feladatait, ha megadjuk az elvégzéséhez szükséges információt, hanem nekünk kéne számítgatni rajta mindent, sose lenne kész semmi...
Isten egyetlen mentsége, hogy nem létezik, mint tudjuk, Stendhal után szabadon... illetve halott, Nietzsche után szabadon.
Különben az, hogy a Te vagy bármely más emberfia szerint elrontott valamit, korántsem jelenti azt, hogy az ő véleménye is ez lenne. Ha létezik és létezni hagyja ezt a világot, akkor valószínűleg elégedett alkotásával. Vagy meghagyja elrontott kísérletének emlékeképpen. Vagy pontosan ez volt a célja.
Ne ők jussanak eszedbe butaság. csak én nem hiszek benne és ezt felvállalom.
olyan feleslegesnek tartom az imádkozást is meg minden hozzá kapcsolódó cselekvést.
mellesleg nem vagyok kommunista.
A komcsis vagyok!....Bocsáss meg....elragadtattam magam....
De attól még Isten létezik, majd egyszer Te is megérted.....Jézus azt mondta; -A tévelygő bárányok a legkedvesebbek a szívemnek.....Most még nem érted,miért, nem baj, ideje van az ültetésnek, ideje az aratásnak......:)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!