Hogyan lehet egyszerre szeretetről prédikálni, és tömeggyilkosokat dicsőíteni?
20:24-es... hasonlókat szoktam érezni.
Vidéki és pesti templomban is hallottam papokat a szeretetről prédikálni úgy, hogy előtte vagy utána meg a más vallásúakat ócsárolták. Szerintem ez a legdurvább. Aztán még a politikai nézetükről nem is beszéltem. Szóval jó ideje elkerülöm a prédikálókat.
Vidéken még az gáz, hogy az úgynevezett hívők szépen eljárnak rendszeresen a misére és azt hiszik ettől ők jó emberek. Volt már, hogy a "legyen békesség köztünk mindenkor" szövegre az én kezemet is megfogta egyik-másik falubéli. Aztán másnap meg ugyanaz az ember pofázott velem, mert szóltam neki, hogy engedjen el a kerékpárúton (én biciklivel, ő meg gyalog úgy, hogy a gyalogosjárdán egy lélek nem volt). Meg számtalan ilyen eset, hogy a templombajáró "jóemberek" erősködnek ezen-azon. Undorítóak....
A következők miatt:
- Mivel megcsappant a hívők száma, ezért szinte mindenkit bevesznek a csapatba, legyen akár náci is. Az ilyen emberek meg újabb nácikat tudnak csinálni a már meglévő hívőkből.
- Az emberek félnek bizonyos dolgoktól. A "megnácultak" általában a homoszexuálisoktól (ha valaki elmondja nekem, hogy miért rossz, kipostázom neki a fél lábamat) félnek, mert szerintük a média melegeket csinál mindenkiből - persze a mechanizmusát senki nem mondta el eddig - , félnek, hogy barátaikból, családtagjaikból is ilyen ember lesz. Félnek még az idegen kultúráktól, anyagi kiszolgáltatottságtól, ami melegágya a nacionalizmusnak, rasszizmusnak (mert pl. nagyon csábító a romák viselkedését genetikai hibákra fogni). Innen már csak egy-két lépés, és a keresztényünk máris Hitlert dicsőíti, visszasírja a Holokausztot, anyagi problémáit a zsidókra fogja. Természetesen nem feltétlenül lesz náci, mint pl. Ozmium, de ő is eléggé erősen gyűlöli a zsidókat, ő is mondogatta a végső megoldást, mint fegyver a cionista lobbi ellen.
Én végülis az ilyen keresztények miatt adtam fel a vallást. Meg láttam alternatívákat a homofóbiára, szexizmusra, rasszizmusra, ami engem meggyőzött. Már én sem hiszek abban, hogy a homoszexuálisok tönkreteszik a családokat. Már tudom, hogy a feminizmus nem a férfiakat akarja elnyomni, és a tradícionális férfi-nő szerep kissé betarthatatlan. Már nem akarom kirekeszteni a cigányokat, zsidókat. Ugyan már akkor sem csíptem a nácikat, de most néha olyan dühöt tud kiváltani belőlem a zsidózás, a hazaárulózás, a nem homofóbok leb***zása (extrémebb esetekben azokat is, akik nem halálrakínozni akarják őket), hogy ha véghezvinném, lesüllyednék Hitler szintjére.
"Nos az ilyen 52%-kos "romokban az ország, de azért az egóm azt parancsolja, hogy csak azért is megmondjam a tuttit" hozzáállása a legnagyobb düh kiváltó oka."
Akkor mi az igazság? Mivel bizonyítod a zsidó összeesküvést? A tévében láttál egy hexagrammát? Szerintem meg a "hetesek közössége" irányítja a világot, mert mindenütt ott van a hetes szám. :P
Szkepticizmust kellene tanulnod, nem gyűlölködnöd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!