Megszoktak már a tengerimalacaim, vagy ezek a jelek nem éppen a szeretetről árulkodnak?
Van két tengerimalacom (lányok), az egyik februárban született ő április óta van velem(Cecil), a másik márciusban született, ő május elején került hozzám(Rozi).
Rozival semmi gond szerintem, ő már megszokhatott, mert állandóan nyalogatja a kezem és a nyakamhoz bújik, főleg akkora ha Cecil is ott van...a párom azt mondja féltékeny.
Cecilben nem érzem annyira ezt a "ragaszkodást". Van, hogy megharap, igaz mostmár nem olyan erősen, eleinte volt hogy vérzett is, egy nyugodt csöndes tengerimalacnak mondanám, már-már antiszoc. jellemmel. Ő ha odateszem a nyakamhoz nagyon tud bújni, de mégis azt érzem, hogy nem szeret igazán.
Ki szoktam engedni őket a szobában, ha más is van bent akkor Rozi egyből hozzám rohan és felugrik a nyakamba, míg Cecil elbújik, vagy épp össze vissza mászkál.
Mit gondoltok, szeret már a maga módján, vagy ő egyszerűen ilyen és soha senkihez nem fog ragaszkodni?
20/L
És még egy plusz kérdés:
Ha még nem szeret, hogyan tudnék eljutni odáig, hogy ha csak minimálisan is, de megszeressen, hogy tudja, hogy én imádom őt így is?
én a tengerimalacomat úgy szelidítettem meg, hogy a kezemből etettem hónapokig, előtte félt tőlem és bújkát de ahogy kezdett megszokni, már együtt aludtunk, sőt ha hallotta a hangomat egyől azt mondta hogy urrrrrrr
ha kitartóan eteted kézből akkor meg lesz annak az eredménye sztem
"A tengerimalac nem igazán képes érzelmekre, max. megszokásra, ne ruházz fel egy borsónyi aggyal rendelkező élőlényt emberi tulajdonságokkal."
Hülyeség, hogy borsónyi agya van, sok mindenre meg lehet tanítani:) Borsónyi agya meg a halnak van...azért köszi a válaszod.
Kedves második, neked is köszönöm a választ, ezen már túl vagyunk, de lehet megint elkezdem akkor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!