A lövöldözős számítógépes vagy konzoljátékok erőszakossá tesznek? Vagy csak játék az egész?
Egy évig tanulmányoztam JT-ival a bibliát, és elkezdtem felhagyni azzal hogy ilyesmiken (pl. Call of Duty, Medal of Honor) játszak. A többi tanú gyerek is azt javasolta hogy ne játszak ilyenen. Viszont már fél éve nem tanulmányozok velük, mert észrevettem több vonást rajtuk amik szektásokra illenek, a vallásukon is több vonás azt mutatja hogy ők egy szekta. Így hát nem akartam közéjük tartozni, nem is sikerült nekik beszervezni engem.
Így tehát újra játszok ilyesmiken. Szerintem csak játék az egész, és senkinek nem ártunk vele. Ezen kívül hallottam már olyan fiatalokról akik lövöldöztek a suliban, DE! De milliárdból akik játszanak ilyeneken, 1x-2x fordul elő ilyen. Vagyis sztem ez nem lehet a játékoktól, sokkal inkább mert pszichológiai bajok vannak a gyerekkel. Van aki nem játszik ilyeneken, mégis tömeggyilkos.
Akkor most mi a véleményetek ezek alapján? Mert nekem nagyon sántít ez a dolog JT-inál, hogy nem lehet nekik ilyeneken játszani. Véleményem szerint semmi gond ezekkel, sőt játszok ilyenekkel és nem vagyok egyáltlán agresszív...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!