A JT. Prédikátorainak ki van adva, hogy a gyakori kérdések valláskritika és vallás oldalain is terjeszteni kell a "jó hírt"?
Ja, és köszönöm a tanácsot,miszerint keressek fel pszihiátert, azt hiszem erre nem nekem van szükségem, nekem van pszihiáterem, maga JEHOVA és Jézus, tőlük keresve sem találnék jobbat . :)
Bár Xanax-ot nem írnak, de adnak szent szellemet, és nem drogokkal gyógyítanak,hanem a Biblia igéretével, és a gyógyításuk nem pár hónapra szól, hanem a VALÓDI, örök életre. Ez az én terápiám :)
Na megtaláltam magyarul amit korábban linkeltem angolul, és most totálisan ideillik (sajnos elég sok :/):
"ÚTMUTATÁS ERIZIÁNUS HITTÉRÍTŐKNEK
Írta: Lord Omar
A tudatlanokkal való találkozáskor a SZÓKRATIKUS MEGKÖZELÍTÉS a legmegfelelőbb. Ez azt jelenti, hogy a vitát kérdéssel kezdjük. Odamész az illetőhöz, és azt mondod:
"Tudtad, hogy Isten neve ERIS, és ő egy lány?" Ha azt mondja "Igen", akkor feltehetőleg szintén Eriziánus, tehát el lehet felejteni. Ha azt mondja: "Nem", gyorsan folytasd a
VAK HITTÉTELHEZ, és mondd: "Pedig egy lány, és a neve ERIS!" óvatosan figyeld meg, hogy sikerült-e meggyőzni. Ha igen, gyorsan tétesd le vele a Dinamikus Diszkord Légiójának Esküjét, mielőtt meggondolja magát. Ha nem tűnik meggyőzöttnek, folytasd a
HITES RÉSSZEL: "De hát valamiben hinned kell! Minden elveszett, ha nincs hited! Nagyon sajnállak, ha nincs hited." Majd tedd hozzá a
FÉLELEM ÉRVÉT, és erős hangon kérdezd meg tőle "Tudod, mi történik azokkal, akik megtagadják az Istennőt?" Ha meging, ne mondd el neki, hogy biztosan értékes Mao kitűzőként fog reinkarnálódni, és szétosztják Potty Körzetében a szegények között (mert gonosz lenne ezt mondani), inkább szomorúan, lassan rázd meg a fejed, törölj ki egy könnycseppet a szemedből, és folytasd az
OKOZATI GYŐZKÖDÉSSEL, mikor rámutatsz a zűrzavarra körülöttünk, és felkiáltasz: "Akkor szerinted ki tette ide ezt a sok rendszertelenséget, okostóni?" Ha azt mondja, "Senki, csak személytelen energiák", gyorsan vágj vissza a
SZEMANTIKAI GIMNASZTIKA ÉRVÉVEL, és mondd azt, hogy igaza van, és ezt a személytelen energiák nőiesek, és a nevük ERIS. Ha, csodák csodájára még mindig hitetlenkedne, akkor utoljára folyamodj
FIGURATÍV SZIMBOLIKAI ELSLISSZANÁSHOZ, és biztosítsd, hogy az olyan kifinomult emberek, mint ő, észreveszik, hogy ERIS csak a megváltoztathatatlan Metafizikai Valóság figuratív szimbóluma, és az Eriziánus Mozgalom inkább költészet, mint tudomány, és valószínűleg értékes Mao kitűzővé fog változni, és szétosztják Thud körzetében a szegények közt, ha nem lesz gyorsan jófej. Majd tedd a levlistádra."
Na megyek youtube-ra legyezőzsonglőr videókat nézni. :D
(Amúgy ebben az egészben az a durva, hogy fel sem tűnik neki, hogy magát égeti, és mind rajta röhögünk a gép előtt :D)
Folytasd csak, kedves Ildikó, ez jobb, mint egy vígjáték :D
"A megtérés elleni elvedre senki nem kíváncsi,"
Érv nem egyenlő elv. Az értő olvasás nem az erősséged ugye?
"...akik otthon vannak a Bibliai témában, ellentétben veled."
Hmmm... Honnan tudsz véleményt alkotni arról, hogy mit tudok és mit nem? Így neten keresztül. Alig pár mondat alapján! Komolyan most vagy:
1) Természetfölötti képességeid vannak.
2) Nem velem vitázol hanem az ellenségképpel a fejedben.
"Sajnálom, hogy kisebbségi érzésed a fellengzős szavakkal próbálod leplezni,"
Fellengzős szó pl. a troll? Egyszerű internetes szlengben beszélek megbolondítva egy kis TvTropes hatással. :] Kissebbségi érzés? Nekem? :D
"... mert hallom, hogy a gyűlölet és a rémület együtt munkálkodik benned."
Az 1-es vagy 2-es pont... nem tudom eldönteni. De ha az 1-es akkor nem vagy túl jó. Fárasztasz... kicsit untattsz (de sajnos rögeszmésen szeretek válaszolni ha megszólítanak.) se félelmet se gyűlöletet nem érzek. Talán még sajnállak egy picit. Ja és fázom. Be kéne zárni az ajtót.
"Szóval fölösleges veled szóba állni. Tiszteletlen vagy és beteges vitatkozó."
Ó igen. Ha nem tudod meggyőzni menekülj. :] Tiszteletlen? Ez pont tőled? "Farkas" "gúnyolódó" (fel sem merül hogy esetleg okkal) "gyáva" "gyűlölködő" "elvetemült" "élősködő" "nem érdemled meg az éltető, vizet, napfényt stb." "gonosz" "istentelen" (attól hogy nem a tiéd még lehet hogy van neki) stb. stb. stb. nem pontos de egy kis szemelvény minek el nem montad itt a vitapartnereidet. Szerintem ehhez képest az 1 trágáron kívül még mindenki más moderálta magát. Egyébként Igen, szeretek vitatkozni, mi másért lennék fórumokon (pl. ezen is)
"UI: jellemedről sokat elárul a névtelenséged !"
A neten mindenki névtelen. Az hogy kiiratom-e milyen karaktersorral regisztráltam ide nem lényeges.
Kedves RÉVAI ILDIKÓ! (látod hógolyózni akartunk és lavina lett belőle - képletesen)
Nagyon sok dolgot leírtál, szinte kapkodom a fejem és időnként bele is szédülök.
Ha nem veszed gúnyolódásnak még néhány kérdésben kikérném a saját véleményedet:
1. Miért "jó hír", hogy jön az armageddon és a Biblia melyik részében találom leírva?
2. A JT közösséget ki, mikor, hol és miért alapította?
3. Megnyilvánulásaidból látom, hogy te "szelíd" JT vagy - akik erőszakosak, arra milyen rendszabályotok van, mikor kell neki abbahagyni az engem nem érdeklő beszélgetését és van-e büntetése a JT belül?
Köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!