Isten mennyire tökéletes vagy tökéletes e?
Figyelt kérdés
Na most ha tökéletes akkor hiányoznak belőle a hibák ergo: nem tökéletes!!:D
na most erre a kérdésre szeretnék válaszokat okfejtéssel!!:D
2009. febr. 14. 20:07
11/15 anonim válasza:
Isten tokeletes ,csak a korlatolt agyu zsenik szemeben nem az .Ezek a zsenik aki kritizalni merik a Teremtot rajottek ,hogy ok milyen tokeletlenek ,es ezt valakire ra akarjak kenni ,es mivelhogy Isten mindig keznel van ra akarjak kenni ahelyett,hogy a sajat tokaletlenseguket probalnak meg javitani.Az Isten az embert sajat kepmasara teremtette, tokeletes volt az ember is addig amig meg nem tagadta azt aki ot teremtette, ez pont olyan,hogy amikor megszulettel anyad gondozott, es a legjobbat tette veled ,a legjobb falatokat adta neked, ugyelt rad..... es amikor megoregedett szuksege lett volna rad te eldobtad magadtol, hagytad ehen halni... ez csak egy pelda de kb ezt tette az ember is ,es Isten kepe naprol napra halvanyodik az emberen, es mindikkabb a vadallat kepe lesz lathato rajta.
12/15 anonim válasza:
"Utolsó válaszoló" vagyok. 22:53-asnak:
Én személy szerint nem vagyok vallásos, sőt, meg sem vagyok keresztelve! Ezért nem szívesen bonyolódnék bele egy vallási vitába, melyet ráadásul nem is ismerek alaposabban. Azonban úgy érzem, hogy korom előrehaladtával egyre inkább hiszek Istenben. Az előzőekben általam leírtak, csupán a véleményem és meggyőződésem, minden, tudományos vagy vallási alapok nélkül. Ezen meggyőződésemet saját tapasztalataimra és a velem történt dolgok általam, vagy a tudomány által meg nem magyarázhatóságára alapozom.
Amúgy itt egy kis pps a kételyeid eloszlatására: *****
* Automatikusan eltávolított tartalom.
13/15 Xmes válasza:
Egy nem létező dolog nem lehet tökéletes. De annyiban viszont lehet tökéletes, hogy tökéletesen kitaláció, és tökéletesen hülyeség a létének még a feltételezése is.
14/15 anonim válasza:
na ezzel az utolsoval egyetértek
15/15 anonim válasza:
Teljesen tökéletes. Ő a legszentebb és a legtisztább lény, még erkölcsileg is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!