Keresztények, nem tartjátok szégyennek, hogy míg szerte a világban tömegesen halnak emberek az éhség és a szegénységség okozta betegségekben; addig a vallási méltóságaitok fényűző körülmények között élnek?
érdekes kérdés...
én nem értek vele egyet, ugye a jó öreg önzés, de nem szégyenkezem, nem érzek szégyent, sem megvetést az ilyen emberek iránt, mivel ezek elhomályosítják az isteni szeretetet, azaz még mindig az önzés kategóriába tartoznak...Jézus Krisztus vajon szégyenkezett e bármiért is? :P
üdv
26/F
LastOne.Left
Szerintem az a legnagyobb szégyen, hogy felesleges hatalmas pénzeket költenek a világűr felfedezésére. Néhány ember az úgymond szenvedélyét éli ki abban, hogy rakétákkal piszok sok pénzen fellövöldözi magát a világűrbe, hogy lásson pár porszemet és hátha kap egy idegen baktériumfertőzést. Én mondom ettől értelmetlenebb dologra ritkán költ az ember. És az a sok naplopó tudós, akik drágán vakargatják ott a s*ggüket és néha felfedeznek valamit.
És most gondoljunk bele hányan éheznek a világban.
Egy rakéta fellövésnyi pénzen él úgymond "fényűző" életet az egyház.
Ezen Te még csodálkozol kérdező? A bigott vallásosnak eszébe se jut ilyesmi, hogy bort isznak a papok és vizet prédikálnak.
Mit gondoltál annyira becsületes az emberi faj-- egy frászt! nem érdekli más csak a maga egzisztenciájának megteremtése az hogy azt miképp éri el az már tök mindegy számára. Akár csak a politika azt mondják neked demokráciát épitünk, s neked nem kell mást tenned mint Hinni benne és azokban akik beadják ezt a maszlagot. S miközben ők dőzsölnek, addig a hívők létminimum alatt élnek na de az a fontos HINNI kell vagy a politikai vagy a vallásos maszlagban. - RAJTA akinek NINCS ELÉG ESZE!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!