A mai prófétákat hol találom meg és ők Isten parancsolataiból mit hirdetnek?
Figyelt kérdés
2011. febr. 5. 19:21
22/25 anonim válasza:
ööö hát az oda van írva. A bukott angyalok "randizgattak" az emberek leányaival, ebből lettek a héroszok, a legenda szerint. A Biblia is csak odaveti egy mondatban, tehát nem tudni, hogy ez legenda volt-e vagy valóság. Ha érdekel a téma, Énoch könyve foglalkozik ezzel, de az nincs benne a Bibliában, keresd a neten vagy Hamvas Béla: Az ősök nagy csarnoka c. gyűjteményben magyarázó jegyzetekkel.
Freya
23/25 anonim válasza:
Nem vagyok vallásos tehát nem hiszek Istenben. Viszont ma az emberek csak egy prófétát és istent követnek és ez pedig :a pénz. sajnos.
24/25 anonim válasza:
Utolsó: én vallásos vagyok, de egyetértek veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!