Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Mért csorobbak a hivők a...

Mért csorobbak a hivők a vallásos emberek mért is szegényebbek mint a többi normális ember?

Figyelt kérdés
az ismerőseim közöt ami nagyon sok van a hivők ojan csorok szegények a nem hivők akik meg nem imádkoznak hanem dolgoznak sokkal gazdagabbak mért van ez ugye ti is észre vettétek már ezt

2009. febr. 4. 18:30
1 2 3
 21/25 Roland G. ***** válasza:

Nagyon jó kérdés és jogos is.

Sok oka lehet és nagyon összetett,de szerintem az egyik fő oka,hogy hisznek,de folyamatosan olyan döntéseket hoznak anyagi téren,ami ellentétes a Bibliával.Például kölcsönök,hitelek felvétele,s közben nincs alapja a visszafizetésnek.Másik,hogy sokan csak szellemi-lelki dolgokkal foglalkoznak,és a természetes dolgokat elhanyagolják,mint például a tanulás vagy a szorgalmas munka.Azt is megfigyeltem,hogy sok hívő legbelül fél,hogy gazdag lesz és emiatt elbukik,vagyis nem is hisznek valójában ezen a területen!

-Roland

2015. júl. 21. 21:29
 22/25 Roland G. ***** válasza:
Még annyit,hogy a szegénység nem tesz alázatossá senkit,és legtöbb esetben nem is választás kérdése,hanem létszükséglet.A Bibliában a szegénység alapvetően átok,a gazdagság pedig áldás,ha korrekt módon jut hozzá az ember,és vannak ilyenek is.
2015. júl. 21. 21:33
 23/25 A kérdező kommentje:

hát 20# as elég nagy tévedésben élsz

és ha szetinted sok a diszkeretény akkor te nagyon szegény lehetsz

sok sikert bár ez rajtad ugyse segit

2015. nov. 21. 17:39
 24/25 anonim ***** válasza:
A "keresztények" teszik éppen tönkre az országot a parlamentben, ezzel a legkönnyebb manipulálni emberek tömegeit. Nem vagyok szegény, és elég otromba dolog rögtön személyeskedni. Már elég régen tetted fel a kérdést, a helyesírásod javult, de még nem elég jó, gyakorold.
2015. nov. 21. 19:24
 25/25 A kérdező kommentje:

a hejesirásommal ne foglalkozz inkább eszedet gyarapitsd ha tudod

összekevered a politikát az istennel

akinek van esze az ateista

ha eltudtad olvasni akkor hejesen írtam ha meg nem akkor nem fogtad fel mi van le irva

ez téged minősit

nem vetted még észre hogy itt mindenki igy ir

olvass többet

2015. nov. 21. 20:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!