Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Isten hogyan hallja az imáinkat?

Isten hogyan hallja az imáinkat?

Figyelt kérdés
Van füle? Mégis hogy kell ezt elképzelni?
2011. jan. 9. 19:54
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
90%
Nem. Isten Tebenned van, és Te pedig őbenne. Így mindent ,,hall", és mindent ,,lát". Azt is, amit gondolsz, azt is, amit érzel és azt is, amit teszel. Mindig.
2011. jan. 9. 20:07
 2/34 anonim ***** válasza:
100%
Jézus szavai voltak ezek: “Én és az Atya egy vagyunk.” és “Az Atya, aki bennem lakik, az cselekszi ezeket a dolgokat, hogy mindnyájan eggyek legyenek. Amint te énbennem Atyám, és én tebenned.”
2011. jan. 9. 20:09
 3/34 anonim ***** válasza:
75%
Így van, tehát pl. amikor ülsz a vécén és nagyon szorítasz, Isten veled együtt erőlködik.
2011. jan. 9. 20:13
 4/34 anonim ***** válasza:
Természetesen, hiszen az anyagcsere is az életünk része. Az lenne a nagy baj, ha nem jönne ki, ami bement... :-)
2011. jan. 9. 20:15
 5/34 anonim ***** válasza:
Mi az hogy Istennek van-e füle???? Miért neked talán nincs????
2011. jan. 9. 20:20
 6/34 A kérdező kommentje:
Tehát elvileg én vagyok az isten? Annyi isten, ahány ember? A vallások miért tanítanak mást?
2011. jan. 9. 20:21
 7/34 A kérdező kommentje:

"Mi az hogy Istennek van-e füle???? Miért neked talán nincs????"

Mi az összefüggés? Ha lenne füle, akkor elvileg valami élőlény lenne pölö olyan, mint mi. Ha élő, felmerül sok kérdés. Legegyszerűbb, hogy mivel táplálkozik? Tudom, hogy nagyon gyermeteg, de ha így gondolod, akkor meg kellene győznöd, hogy higgyek benne!

2011. jan. 9. 20:26
 8/34 anonim ***** válasza:
45%
a vallásban miért keresel logikát?
2011. jan. 9. 20:28
 9/34 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy olyan sok a kérdés, mindegyik felvet egy másikat. Ha nem tudjuk megválaszolni őket, akkor hogy tegyünk az istenünk kedvére? Ha csak találgatunk, akkor hogy kerülhetünk arra a helyre halálunk után, amit a vallásunk tanít nekünk?
2011. jan. 9. 20:30
 10/34 anonim ***** válasza:
45%

Nem láttad a mindenhatót?

Kis cetliket csinál az imákból. Aztán ha sok van, akkor email érkeznek meg...

Alapműveltség :)

2011. jan. 9. 20:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!