Az ateisták tudatlanok és hazugságokat állítanak?
http://www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__vallas__1..
A kérdés feltevője szerint igen. A legjobb, hogy mikor írtam egy egyáltalán nem támadó választ, akkor is jelentette és letöröltette a válaszom, csak azért mert odaírtam, hogy ateista vagyok. Igazi keresztény hozzáállás nem? Modern inkvizíció.
Hi!
Zsid 11:3 HIT ÁLTAL ÉRTJÜK MEG, hogy a világ Isten beszéde által teremtetett, hogy ami látható, a láthatatlanból állott elő.
Isten a hitet választotta Pl. az üdvösség elnyerésére.
Miért?
Zsid 11:6 Hit nélkül pedig lehetetlen Istennek tetszeni; mert aki Isten elé járul, hinnie kell, hogy ő létezik és megjutalmazza azokat, akik őt keresik.
Isten szereti a hitet.És én is.
Peace
18:55-nek
Sajnos abbol amit te kuldtel nekem , ami ellentmond a biblianak azt sajnos nem bizonyitottak be.Ebben a videokban amiket elkuldok tenyleg vannak bizonyitekok a biblia igazsagaira , de sajnos az evolucios kitalalasal szemben all.
Szerintem ezek is mind azokkal eggyutt amiket elobbis kuldtem azt bizonyitjak hogy a biblia igaz , csak az nem latja aki nem akarja / becsukaja a szemet
Egy ateista pont annyira lehet hazug, mint egy vallásos ember. Tudatlannak, pedig mind tudatlanok vagyunk. A legfőbb kérdésekre talán soha nem fogjuk megtudni a választ, de hát ennyire fontos ez ?
A mai percig nem tudjuk a választ arra például, hogy mi a tömegvonzás vagy a mágnesesség, vagy akár a fény . Vannak elméleteink, ismerjük egy pár tulajdonságukat, vannak kísérleti szabályaink, képleteink amelyek bizonyos környezetekben működnek is . És ennyi.
Én vállalom, hogy ateista vagyok, de azt is , hogy tudatlan. Szerintem a vallás menedék azoknak akik nem szeretnének tudatlannak látszani.- persze lehet, hogy tévedek, de ez része az én hitemnek. Ha igazuk van akkor majd a pokolban találkozunk....( persze csak egy részükkel ).
Nekem a HIT arról szól, hogy úgy éljek, hogy mást ne bántsak és közben próbáljak meg hasznos lenni. Nem mindig sikerül, de próbálkozom és szerintem ezt jelenti embernek lenni..És nem azért mert félek egy felsőbb hatalomtól, vagy mert félek a büntetéstől, a pokoltól, hanem azért mert szerintem így helyes.
ÉN EBBEN HISZEK.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!