Miért hiszik sokan, hogy Jézus magyar volt?
Pár évvel ezelőtt azt hittem, hogy ez a tizenévesek hülyesége, de rájöttem, hogy a tanult, normálisan szocializálódott emberek közül is sokan ezt állítják. Néhány fórumon leplezetlenül arról írtak, hogy a Biblia lényegében rólunk szól. Próbáltam velük normálisan társalogni, de amint kiszagolták, hogy nem osztom a nézetüket, rögtön cionista lettem. Azért voltak, akik nem támadtak le azonnal, de ők úgy beszéltek velem, mintha vmilyen titkot tudnának, én pedig egy lesajnált idióta vagyok, akinek biztos nem volt gyerekszobája :S
Egyszer néztem egy amerikai vallási műsort, abban azt mondták, hogy szerintük az amerikai a kiválasztott nép, hogy megvédjék a kereszténységet. Természetesen én nem így gondolom, de ha muszáj lenne választanom, akkor valóban inkább ők, mint mi(a mai politikai helyzetet elnézve). Szerintem nincs kiválasztott nép, de mind1.
Csak azért tettem fel a kérdést, mert azt hittem, hogy ezeknek az embereknek nagyon torz a lelkivilága, de úgy tűnik, hogy itt normális emberekről van szó. Milyen érveik vannak(ami nem kitaláció)? Mert ez így kicsit mormonos...
Magyar volt de nem mint 'isten fia aki szeksz nelkul szuletett', es termeszetesen nem 'feszitettek keresztre' sem , es 'mennybe sem ment'-hanem mint valamelyik magyar kiraly [szkita,vagy ahogy akarod] volt.
mondjuk Atilla , habar az 'Atilla' az inkabb egy szerep volt ugy gondolom a mindenkori szkita vagy magyar kiralyoknal
mondjuk ugy hogy Itélő.
Hali emberek, bocs a zavarásért!
Szeretnék ezekből a tudósok általi bebizonyításokról linket kérni így három-négy évvel a kérdés kiírása után. Csak úgy kíváncsiságból szeretnék belenézni. Hogy nekem is legyen véleményem róla.
Helló Jézusnak nagyon is sok köze van a Magyarokhoz mivel hozzá van kapcsolva az életünk és pont aki ezt nem képes elhinni járjon utána! De persze ne szenny oldalakon keresgéljen ahol azt állítják hogy nekünk finnugorokhoz van közünk (ezt csupán abból szűrik le hogy a finnek át vettek tőlünk 500-1000 szót) Ez politika hogy elvegyék a szkíta tudatunkat és rajtunk élősködjenek!Azt kell mondjam két történelmünk fut egymás mellett, de semelyiket nem mi írtuk!Tehát írtak egyet nekünk hogy mi egy barbár nép vagyunk hogy ez a nép semmi se.De írtak egyet rólunk maguknak amihez nagyon nehéz hozzá jutni!A héberek szent irata írja hogy Nimrud fiának nevezi Jézust.Mi Nimrud népe vagyunk tehát itt már lehet tudni.Ha Jézus zsidó lenne akkor mi van a szeplőtlen fogantatással?József nem lehet az apja max csak nevelő apa lehet!Szűz Mária PÁRTHUS volt tehát szkíta, és mielőtt meg született Jézus Magyarság már 7 szűz anyát tisztelt mert a MAGYAROK SZŰZ ANYA TISZTELŐK!Akkor még a hab a tortára hogy Jézusnak a vére emberi vér meg nézték a vérképét az ő vércsoportja az ab milyen szép hogy egy ausztrál kutató meg nézte a népek vérképét és a Magyarok 80% a vérképe a vagy b vagy ab :) tehát a pártus. Amikor vissza tértünk 895ben
a kárpát hazába (szó sincs honfoglalásról az is egy kitaláció) akkor úgy nevezett meg minket a pápa Üdvözlünk titeket Magyar testvéreink kedves KIRÁLYI SZKÍTÁK!A Magyaroknak Jézus házi királyai voltak ezért ölték meg őket.De hogy ne csak meséljek itt egy kis bizonyíték. https://www.youtube.com/watch?v=F171q8cdCNg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!