Csak nők élnének a földön, ha "Ádám" nem követi "Évát" a bűnbe? Mit gondoltok, mi történt volna?
Ha úgy olvasnád, hogy megértsd, akkor nem írnál ilyen butaságot.
Abban hiszel, amit látsz? Jó. Most ne menjünk bele, hogy az anyag nem is létezik, mert pusztán energia és ehhez hasonlókba. De amit írtál, az meg is fordítható: a gravitációt nem "látod". Newton előtt azt sem tudták, mi az. De attól még létezett. Csak azért, mert nem látod Istent, még vidáman létezhet, akkor is ha senki sem hisz benne.
Ádám és Éva története egy szimbolikus történet, én nem állítottam hogy feltétlenül létezniük kellett olyan formában ahogy azt te elképzeled. Ádám és Éva, férfi és nő, az egész emberiség jelképe, tettük az egész emberiség tette. A fa sem volt igazán fa, hanem egy döntés a gyümölcs sem volt gyümölcs, hanem az eredménye, "gyümölcse" ennek a döntésnek.
Freya
a gravitációt nem látom, de azt igen, hogy ha elengedek valamit, az leesik. innen tudom, hogy létezik gravitáció.
de rendben van, ne vitatkozzunk, legyen mindenkinek igaza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!