A biblia szerint két embertől származik az összes többi nép?
Ádám és Éva a nevük.
A vérfertőzés zavar?
"a biblia tíltja."
És? Akkor még nem is volt biblia.
"választ se tudnak erre adni?"
A válasz: IGEN.
"Ezen már én is elgondolkodtam.Egyrészt vérfertőzés, másrészt, annyi fajt nem tudtak nemzeni,hogy ennyi ember legyen belőle, Ez kamu szerintem."
A Bibliáról van szó. Miért pont a vérfertőzés zavar titeket, ha ilyeneket ír mellette a biblia, hogy Ádám oldalbordájából lett teremtve Éva, édenkert, beszélő kígyó, egész világot elárasztó vízözön, egy bárka, amire minden állat ráfér, meg olyan erős ember, aki kettétép egy oroszlánt. Meg persze Jézus kenyérosztása, vízen járása. Miért nem kezditek el boncolgatni hogy Jézus nem járhatott a vízen mert legalább egy méter szélesnek kellett volna lennie hozzá a lábfejének hogy a felületi feszültség fenntartsa?! :D
Könnyen bele lehet kötni a Bibliába ha kötekedni szeretnél, és nem tanulni belőle.
Milyen vérfertőzésről beszéltek? Ádám és Éva nem két ember, hanem a férfi és a nő. Nem szabad szó szerint értelmezni, mert akkor ilyen hülyeségek miatt nem tudtok aludni.
Más részről azok, akik írták a Bibliát (nagy kezdőbetűvel) nem tudták, hogy azon a sivatagos-oázisos területen kívül, ahol ők éltek, volt bármilyen másfajta kultúra, civilizáció. A maguk mikrokozmoszába meg pont belefért az Ószövetség teremtésmítosza és a Bibliában foglalt törvények és tabuk.
Ergo, ők nem tudták, hogy vannak például kínaiak vagy germánok. De ez visszafelé is igaz volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!