Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Hogy tudnak manapság olyan...

Hogy tudnak manapság olyan gyermeteg lényekben hinni, mint isten, sátán, démonok, angyalok, pokol, menny? a tudománynak van mindenre magyarázata!

Figyelt kérdés
jan. 26. 18:14
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

10

Értem, de attól még igaz, hogy a tudomány egykor azt állította, hogy a Nap kering a Föld körül, illetve egyéb - utólag hamisnak bizonyuló - állításokat tett.

Semmi garancia nincs rá, hogy egyes jelenlegi állítások nem íródnak felül ugyanígy.

jan. 31. 06:35
 12/12 anonim ***** válasza:

"Semmi garancia nincs rá, hogy egyes jelenlegi állítások nem íródnak felül ugyanígy."

Hát ez a baj. Ha az egyház nem írta volna felül a tudományt, már rég többet tudnánk.

Még rengeteg dologra vagyok én is kiváncsi, drukkolok a tudománynak.

jan. 31. 18:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!