Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Kedves Jézus imádók! Betölteke...

Veteránmacska kérdése:

Kedves Jézus imádók! Betöltekező SzentLelkek.. ti a kik televagytok szeretettel! Miért nem kegyelmeztek az élő állatoknak?

Figyelt kérdés
Legalább a szeretet ünnepén kegyelmeztének az állatoknak! Hogy vagy szívetek meg enni a tetemüket? Miért kell a kínt áldozni, füstölni főzni! Legalább a szeret ünnepén hagynátok nekik egy kis békét !!
dec. 22. 19:27
1 2 3 4 5
 41/49 A kérdező kommentje:

“A fehérje fontos az izomzat fejlődésében. A hiányos táplálkozás esetén az izomtömeg fejlődése csökkent volna, ami gyengébb fizikai teljesítményhez vezetett volna.”

Hazugság!

Az állatok husait is nővények tartsák fent!! 😡😡😠

Marha: Növény evő!

Kecske: növény evő!

Ló: növényevő!

Disznó: növény evő! Emberek szoktatták rá a mocslékra!!

A vaddisznó gumókat, gombákat,

És ez emberek ezeknek az állatok husaut eszik akik növény evőekk

39: hogy lehetsz ilyen buta??

fűvet eszik!!

Elevánt: ami világ leg eresősebb állata, leveleket eszik!!

Rocérosz: füvet eszik

Gorilla, ami 7x erősebb az embernél leveleket eszik! Meg gyümölcsöket!

Kafferbivaly ami szín izom! Növény evő!!

Antilop: a vadállatok a húsukból nyerik a füvek táp anyagát

Meszei nyúl, növény evő! A farkas a húsúkból nyerik ki a nővények táp anyagait!!

Gnú: növény evő! A gepárdok a húsúkból nyeri ki a táp anyagokat!!

És még sorolhatnám😡😡

20 éve vegán vagyok és test építő!

35 éves, egy fogan nem folt még lyukas!! Egész ségesek! Mert az állatok organizumusa nem rohadtak a fogai közé, nem rohatodd a gyomromba és a beleimbe állati tetem! Így felszívódtak az igazi tápanyagok!! Testépítő vagyok!

Nem iszom tejet! Nem lehetej daganatok, sem csontritkulásos!!

A hüvelyes növényi termésekben minden fehérje meg található! Bab, lencse, zöld bab, borsó, és még több száz féle amik az emberi izomzatot tápláljáj és karban tartják!!

A hús fejérje csak hátráltatja az igazi növényi tápanyagok felszívódását!!

Ébredj farizeus!!

dec. 23. 23:20
 42/49 anonim ***** válasza:
Na akkor most kedves kérdező szerintem forgasd még egy kicsit azt a Bibliát. Rendes, igazi Pap mondta nekem, hogy az Isten felhatalmazta arra az embert, hogy uralkodjon az állatok felett, leölhesse, táplálékául felhasználhassa. A te Bibliádból ezt a részt kihagyták volna? Egyébként Boldog Karácsonyt!!!
dec. 25. 16:22
 43/49 A kérdező kommentje:

42

Kik a papok? Ők voltak abban az időben a farizeusok!!

Belőluk alakult ki a kereszténység ők épîteték a templokokat!

Mit mondott róluk a messiás!!

“Jaj nektek, képmutató írástudók és farizeusok, mert hasonlók vagytok a meszelt sírokhoz, amelyek kívülről szépnek látszanak, de belül tele vannak halottak csontjaival és mindenféle tisztátalansággal. Így kívülről ti is igaznak látszotok az emberek szemében, de belül tele vagytok képmutatással és törvényszegéssel.””

A ti papjaitok hasonlóak a meszelt sírokhoz!! Kivül igaznak látszanak de belül televannak rablásvággyal, és a halottak csontjaival! ( fagyaszójuk )

Belül ragadozó farkasok!

Bálványimádók, törvényszékiek, kabzsik, pedofilok! Hús evők! Ők rakták keresztre a messiást!! Mert képtelenek voltak elfogadni hogy a tiltott gyümölcs az állatok!!

Papok: Szabadidőjükben vadászok állat vadászok hobbiból! Gyermek prornográfiát néznek, gyerekeket rontanak manipulálnak és melegek! Bálvás imádók, és hagyományból imádkoznak a szobrokhoz, és Keusztusnak a sátánuknak!

Antikrisztus imádóak! Ők hozták létre a vallásokat és a szobrokat!

Nincs bennük semmi jó indulat! A sátánt szolgálják! Az áldozatuk az élőlelkek füstölik a sütőben, és a gyomruk az oltár! Táluk külseje tiszta, de belül telev van rablásvággyal, undoksággal, a teremtmények húsaival kínjával! Ők írták át az egész írásokat! Ők azok akik a gyehennára mennek és akik követik őket!

Az egész világ a papokat követi!

👇🏻

Az írástudók és a farizeusok képmutatása.

(Papság)

“13Jaj nektek, írástudók és farizeusok, ti képmutatók! Bezárjátok a mennyek országát az emberek előtt. Magatok nem mentek be, s akik be szeretnének jutni, azokat meg nem engeditek be. 14Jaj nektek, írástudók és képmutató farizeusok, mert felemésztitek az özvegyek és árvák vagyonát. Közben nagyokat imádkoztok, ezért nagyobb ítélet vár rátok. 15Jaj nektek, írástudók és farizeusok, ti képmutatók! Bejártok tengert és szárazföldet, hogy egyetlen áttérőt szerezzetek, s ha sikerül, a kárhozat fiává teszitek, kétszerte inkább magatoknál.”

Ők emelték fel a Jézusukat istenné! Ami hazugság mert a messiás Ádámvolt az Első teremtett ember!

Jézus, az antikrisztus! A kegyelmet a papok találták ki maguknak bűntudatukbak a bűnős gyilkos kezeikre!

Az egész világot Istentelenné tették! Ő tőlük származnak vallások, amik akadájt raknak az emberek közé! Vitát és ellensegeskedés!

Papok soha nem hoztak békét! Háboruztak, népeket irtottak !

Papok voltak a legnagyobb cinkosai a holokausztnak! Rettenetesen gyűlölték a zsidókat és minden nemzetet!

A fő antikrisztus ferencpápa aki olyan befolyásos mint egy elnők! Mégsem emelte fel a hangját az állatkínzás ellen, s vágóhidak ellen!! Millárdos és nem segít az afrikaiaknak sem a szegényeken! A trónón ül. És kezet csókolnak neki!

Az összes pap őt követi, és a romlást és a hazugságot hírdetik!

Lerántották az egész világot a romlásba!

Boldog karácsont viszont

dec. 25. 19:17
 44/49 A kérdező kommentje:

“Isten felhatalmazta arra az embert, hogy uralkodjon”

Az uralkodás nem egyenlő a kinzással és a gyolkolással!

Ha a gyerekedet nevel levágod és megeszed? Nem, igaz? Uralkodsz rajta mert alacsonyabb rendű mert gyerek és tapasztalatlan! A fekeség felett is uralkodsz és a családot te irányítod! Uralkodsz rajta! Nem leölöd!

A mai papok a modernkori farizeusok!

Ez a farizeusi papok nagyon kiforgattát a messiás szavait, mert szeretteték a “jó illatétel” áldozatokat, és mert az ökrökből tevékből, marhákból gazdagodtak, mennük volt a rablásvágy az undogság és a pusztítás!

Ezért emelték fel istenné a kükdöttet, és ezért hazudtak kegyelmet hogy gyugodtan műveljék a gonoszságot báránybőrbe bújva!

És mostani krisztusi felekezetek, pont ezt művelik! 👇🏻

“11 Mire való nékem véres áldozataitoknak sokasága? ezt mondja az Úr; megelégeltem a kosok egészen égõáldozatait és a hízlalt barmok kövérét; s a tulkok, bárányok és bakok vérében nem gyönyörködöm;”

13 Ne hozzatok többé hazug ételáldozatot, a jó illattétel útálat elõttem; újhold, szombat s ünnepre-felhívás: bûnt és ünneplést el nem szenvedhetek.

14 Újholdaitokat és ünnepeiteket gyûlöli lelkem; terhemre vannak, elfáradtam viselni.“

dec. 25. 19:32
 45/49 A kérdező kommentje:

Az úrnak nem tesztik hogy ünnepeltek miközben gyilkoltok, fizettek minden egyes élőlélek husáért, mert figyel titokban titeket! finanszírozzátok a kínzást az öldöklést csak matokra gondoltok, önszeretőek lettetek és önzőek, gonoszak! Istenre nem gondoltok, és nem ismeritek őt!

“ Móz. 28.45

És ez átkok mind reád szállanak, és üldöznek téged és megteljesednek rajtad, míglen elpusztulsz; mert nem hallgattál az Úrnak, a te Istenednek szavára, hogy megtartottad volna az ő parancsolatait és rendeléseit, a melyeket parancsolt néked;”

A parancs: ”szeresd felebarádod mint önmagad”

Sajnos az állatokat kihagytátot ebből!

Köszönhetitek a papoknak!

dec. 25. 19:45
 46/49 anonim ***** válasza:
Kedves Kérdező!! 39 éves vagyok, húst eszem, színtén teljesen ép a fogsorom..... És elhízva sem vagyok. De akkor mi a helyzet az állat és emberáldozatokkal?!?? Amik a Biblia történetekben elég rendesen benne vannak!!! Na számomra az az értelmetlen gyilkolászás!!!!!
dec. 25. 19:45
 47/49 A kérdező kommentje:

“Kedves Kérdező!! 39 éves vagyok, húst eszem, színtén teljesen ép a fogsorom..... És elhízva sem vagyok.”

Akkor örülj neki! De ez még nem garancia arra, hogy jövöben nem alakul ki a sejtjeidben valami gubanc! Rák, sérv, cukor, zöldhájog stb! És ha meg is úszod, de át adhatot az utodóknak! Millió vágóhidi tetemet zabáltál be, kicsi korod óta itadják ved az állati tejet, amik nem sejtjeidbe valóak! Azt hiszed ezek nem jönnek az emberen genetikailag? Csak idő kérdése! Én a helyedben elhagynék minden állati eredetű táplálékot a biztonság kedvéért! És Hogy elnyerjem az Úr kegyelmét

Az emberszabású állatok, akik a szabadban èlnek és növényeket esznek pl a gorilláknál, még soha nem mutattak ki daganatos megbetegedést! Sem a növényevő állatoknák!

A vágóhidakon meg eszik a jószágok a beteg és daganatos társaikat! Több ezren vannak össze zárva a bűzben! Elkapnak minden betegséget! És meg eszik egymást! Az éjszakai műszakos akinek rossz napja volt, bele rúg a csirkébe vagy a disznónba a vas kampót ki adják amérgét meg kínoztatják a haluk előtt, aztán be dolgozzák a beteg állatokat besózzák, bele ízfokozó, össze darálják préselik nagy kondérba a csontal együtt, és te meg eszed füstölve, vagy nyersen! Kolbász formájába, virsli formájában stb, kicsi gyerekeiteket már egy éves korukba ezekkel a fertőzött hussal etetitek, és hormonkezelt meg kínzott tehenek tejeivel itatjátok!

Jó érvágyat

dec. 25. 21:11
 48/49 A kérdező kommentje:
dec. 25. 22:05
 49/49 A kérdező kommentje:
dec. 25. 22:07
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!