Kedves Jézus imádók! Betöltekező SzentLelkek.. ti a kik televagytok szeretettel! Miért nem kegyelmeztek az élő állatoknak?
"Ismét magához szólította a népet. „Hallgassatok rám mindnyájan – mondta –, és értsétek meg: Kívülről semmi sem kerülhet be az emberbe, ami beszennyezhetné. Hanem ami belőle származik, az teszi az embert tisztátalanná. Ha valakinek van füle a hallásra, hallja meg!” Amikor a tömeg elől bement a házba, tanítványai megkérdezték tőle, mi a példabeszéd értelme. Így felelt nekik: „Hát még ti sem értitek? Nem tudjátok, hogy ami kívülről kerül be az emberbe, nem szennyezheti be, mert nem hatol a szívébe, hanem csak a gyomrába: aztán a félreeső helyre kerül?” Ezzel tisztának minősített minden ételt. De hangoztatta, hogy ami kimegy az emberből, az teszi tisztátalanná az embert. Mert belülről, az ember szívéből származik minden gonosz gondolat, erkölcstelenség, lopás, gyilkosság, házasságtörés, kapzsiság, rosszindulat, csalás, kicsapongás, irigység, káromlás, kevélység, léhaság. Ez a sok rossz mind belülről származik, és tisztátalanná teszi az embert."
(Márk 7: 14-23)
1/1
A gonosz gondolat az ami Ádám elkövett.. ölni a húsért!
Az szerinted nem gonoszság hogy a kereszténység fejedelme rablás vágyból, kabzsiágból, rossz indulatból, kizsákmányoljátok meg kínozzátok az állatok húsát??
Nem a hús lesz tisztátalan és nem az állat hanem ti a lelketek mert gyötritek ölitek őken őnzőségbő a húsúk miatt 😡😡
Ez a rossz tudás fája amit meg tiltott Isten a kezdeteknél! Állatkínzó báránybőrbe bújt farkasok.. így nevezett el titeket a messiás!
“Kívülről semmi sem kerülhet be az emberbe, ami beszennyezhetné. “
👇🏻
Semmilyen élőleknek a temploma nem kerülhet be a templobodba, a testetbe! Mert akkor a teremtménynek meg kell halnia! Az a gonoszság miatt, ami belőled származott!!!
“Hanem ami belőle származik, az teszi az embert tisztátalanná.”
Ami belőled származik, a rablásvágy, hogy meg ölöd az állatott étkezi célból az tisztátalanná!!!
Vak farizeus: ne csaj a tál külsejét tisztítsd meg, hanem a belsejét is. Ne legyen benne rablásvágy, ölés, pusztítás!
“gonosz gondolat, erkölcstelenség, lopás, gyilkosság,kapzsiság, rosszindulat
Nem ezt művelik az állatokkal a mai keresztény világbírói az állatokkal?? És te támogadot a hentesnél, meg a boltban szolga módon az öldöklést pár ezer ft-ot ér egy elő érző Lélek élete: az Úr teremtménye!
Az Antikrisztust szolgáljátok nagy Jézus imádók! Füstölteti veletek az állatokat a kezdetek óta,Csak az oltár már az asztal, a füstölő a sütő, a sír helyük a gyomrotokk.
Olyanok vagytok mint a meszelt sírok, kívül szépnek látszotok, de belül televagytok rablásvággyal kapzsisággal! Televagytok a halottak csontjaival ( fagyasztó )
Mire való nékem véres áldozataitoknak sokasága? ezt mondja az Úr; megelégeltem a kosok egészen égõáldozatait és a hízlalt barmok kövérét; s a tulkok, bárányok és bakok vérében nem gyönyörködöm;
“12 Ha eljöttök, hogy színem elõtt megjelenjetek, ki kivánja azt tõletek, hogy pitvarimat tapossátok?13 Ne hozzatok többé hazug ételáldozatot, -A JÓ ILLAT ÉTEL útálat elõttem; újhold, szombat s ünnepre-felhívás: bûnt és ünneplést el nem szenvedhetek.14 Újholdaitokat és ünnepeiteket gyûlöli lelkem; terhemre vannak, elfáradtam viselni.És ha kiterjesztitek kezeiteket, elrejtem szemeimet elõletek; sõt ha megsokasítjátok is az imádságot, én meg nem hallgatom: vérrel rakvák kezeitek.”
Meg sokasítod az imadat az antikrisztusodnak 1-es válaszó?
Nem hallhaggatik meg az ima!
Tedd le a kezeded a fogtatartottakról!! Ne ízleld a kínjuk ízét.. ezért rakott a te Istened rád halált, betegséget, nyomrúságot! És máig művelitek, miközbe az emberek szemében bölcsek vagytok bilbia fejtegetésben, igaznak látszotok, sőt, lehet hogy világot is meg nyerik, ezek azok, akik a kegyelem hazugságában élnek, aki művelik az állatkínzást, és szeretik húsukat, ezek azok, akik menteni akarják az életüket a krisztusban, akik széles úton járjak! A többi élőre nem gondolnak, csak magukra, önszeretők, ön imádók, meg van a jó indulatuk, az elkenségük felé, de a felebarátukat le ölik meg sütik, és meg eszik a tiltott gyümölcsöt ! A sátánt szolgálják Antikrisztust, az úr szeme láttára! És ráadásul más istennek imádkoznak! Jézusnak! Aki az antikrisztus és a világ istene! Őt szolgáljátot minden egyen húsétellel, és minden egyes elő lelkeiért!
Egészséged nem lesz -es! Mert az úr elátkozott értük le betegetsz meghaksz kesz ott sírás jaj kiáltás!
Jaj nektek!
Az lenne a tiszteletlenség, ha annyi megbecsülést sem kapna, hogy elfogyasszák, ha már elpusztult.
Te kidobnád?
Az élet zsoldja a halál Kérdező.
A húsevés és a kizárólagos növényevés jutalma ugyanúgy halál.
Isten olyannak alkotta meg az embert, hogy az táplálkozhasson növényből és állatból is. A növényvőkre és ragadozókra jellemző fogazat helyett az embernek a mindenevőkre jellemző fogazatot adott.
Én nem ölök állatot. De megveszem és megeszem a mások által leölt állat húsát. Illetve nem én veszem meg, hanem apám és anyám készíti el. De szakács szakmám van, így én is készítettem már el húsételt.
Nagyon szívesen lennék vegetáriánus. De jelenleg nekem egyszerűbb és kényelmesebb befizetni a családi kasszába és elfogadni anyám főztjét.
Ettől én rossz ember vagyok? Mert húst eszek?
Tudja az Isten, hogy az embernek mire van szüksége. A test az test. A test nem lélek. Az állat lelke pedig hol van? Szeretnek engem az állatok? Vagy ha lehetősége lenne egy disznónak, szerinted nem lakmározna a húsomból? Dehogy nem. Szükség esetén még emberek is lakmároznának a húsomból, ha úgy adódna.
Az én lelkiismeretem tiszta. Én nem láttam még halhatatlan embert, sem húsevőt sem pedig vegánt. Még csak nem is hallottam róla, hogy a vegákból halhatatlan lenne.
És tudod, nem is akarok örökké élni a világban. Húsevésre vagyok kárhoztatva. Szerinted ez jó világ? Szerinted ez az ember végső nyughelye? Biztosan nem. Nem kínzok én meg állatokat sem és embereket sem. Nem is ölök. Enni eszek és azt eszem meg, amit elém tesznek.
Ha rántott sajtot tesznek az asztalra, azt eszem meg, ha hamburgert, azt eszem meg, mindent megeszek, amit elém tesznek. Az ember mindent megehet.
Ítélkezni látom, hogy tudsz Kérdező! Mit gondolsz, vajon téged ki fog megítélni a mondataidért? Azok, akikről tanúságot tettél az írásaidban!
"Miért kell a kínt áldozni"
Igazi kín ezt a helyesírást és nyelvtant olvasni, amit idehánysz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!