Jézus hozta létre ezt a föld nevű csapdát. A Sátánt is ő találta ki. mi egy párhuzamus univerumbol jöttunk. ki az aki úgy gondolja, hogy a kutya Jézusnál van elásva? És Ő miatta szenvedunk itt a földön
Semmivel sem rosszabb elképzelés, mint a Biblia, csak nincs annyira kidolgozva.
Nekem azért rokonszenvesebb, mert kevesebb benne az erőszak.
Nem ő hozta létre, hanem részt vett az atyja mellett a munkálatokban.
Nem a föld a csapda, hanem Sátán gondolkodás módja, amit szét hint az emberek között.
#5.
Ha vallásos lennék, az első mondattal egyet is értenék. (De már nem vagyok az...)
"hanem Sátán gondolkodás módja" 🤣
Akkor légyszí' magyarázd el nekem, gyéren barázdált agyú agnosztikusnak, hogy néz ki a "Sátán gondolkodás módja"! 😊
"hogy néz ki a "Sátán gondolkodás módja"
Mivel őt is a képére és hasonlatosságára teremtette, ez elég jó támpontot ad.
Ez amúgy remekül látszik a Bibliából is.
Kedves Jégszív.
Nem gondolom, hogy "barázdált agyú vagy".
Valami történt, amiért a következménye lett, hogy agnosztikus lettél. Nem te vagy az egyetlen, aki mamár keresztényként éli az életét.
Sátán a lázadás, az engedetlenség szellemét népszerűsíti. A hatalom vágy, a gazdagság, az erkölcstelenség, és az igazságtalanság szelleme az ami jellemző legtöbb emberre a társadalomban.
Isten pedig pont az ellenkezőjét tanítja, és Ő is példát mutat ebben.
Kedves nyolcas!
Néhány kisebb probléma van a gondolataiddal:
Sátán addig lázad, amíg nem az ő birodalmát kell rombolni. Te is ezt tennéd a helyében. Utána viszont szeretne egy saját, hatalmas birodalmat építeni. Ezt nem lehet lázadással, de erkölcstelenséggel sem.
A társadalomra pedig az a jellemző, hogy a legtöbb ember békére, biztonságra, nyugalomra és rendre vágyik. Az, hogy a kivételek hangosabbak - remélem, nem téveszt meg téged.
#8.
"Nem gondolom, hogy barázdált agyú vagy".
Ekkora SÉRTÉST!!! 🤣
Nem árt tudnod:
Minél barázdáltabb egy élőlény agya, annál fejlettebb az idegrendszere.
"Sátán a lázadás, az engedetlenség szellemét népszerűsíti."
Számomra ez még nem is visszataszító: A kételkedés és a szkepticizmus a lételemem. Kapaszkodj meg: és LIBERÁLIS! - bizonyos határok között...
"A hatalom vágy, a gazdagság, az erkölcstelenség, és az igazságtalanság szelleme": No én azért ezeket nem kötném össze a fentiekkel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!