Ha egy tojást elások a földbe, akkor mi történik vele?
Figyelt kérdés
Nem mélyre, csak épp, hogy ellepje a föld. Mi történik vele?2023. júl. 22. 09:44
2/10 anonim válasza:
Akkor kinő egy tojàsfa és egy év múlva màr teremni is fog
3/10 anonim válasza:
Valami arra járó állat kikotorja és megeszi. Ha valamiért nem, akkor meg megzápul.
4/10 anonim válasza:
Olyan tojásfa lesz belőle, mint a József Nádor téren
5/10 anonim válasza:
Az előttem szólók téves választ adatak, ugyanis az elültetett tojásból nem fa, hanem tyúk fog nőni.
Ne felejtsd el minden nap meglocsolni, és akkor néhány hét múlva látszik majd az eredménye. :)
6/10 A kérdező kommentje:
5#: Akkor ebből a megfontolásból "biztosan" egy TOYOTAtyúk születik.
Bocs, de komoly volt a kérdés...
2023. júl. 22. 12:43
7/10 anonim válasza:
Valószínű megzápul két hét alatt ebben a melegben.
8/10 anonim válasza:
nekem egy kis kúszónövény lett belőle, idővel betollasodott, vártam, de nem termett semmi tojást. aztán felvilágosítottak hogy azért mert bolti tojásból csináltam és nem volt megtermékenyítve
9/10 anonim válasza:
Ha vársz száz napot, akkor száznapos tojást ehetsz majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!