Mi történik a hajammal ha egyszeri alkalommal raontok sót, citromlevet es tojást?
Összeöntöttem egy palackba 2 tojást (sargajaval egyutt),citromlevet és sót.Felráztam ezt az egészet .Tudom lehet hogy hülyeség volt de kíméljetek meg az 'idiota vagy' válaszokkal 😂😂
Ha ezt a keveréket a hajamra önteném (jól belemassziroznam, főleg a hajtoveket),akkor lenne valami baja a hajamnak?Vagy ennek milyen hatása van egyszeri illetve rendszeres használat mellett? Utána természetesen leoblitenem többször is meleg/langyos vízzel.
Google legjobb barátod.
Beütöd ezeket és rákeresel a hatására,hiszen feltételezem ez a "pakolás" nem a te fejedből pattant ki.
Meleg vízzel ne moss hajat mert nem jó a hő a hajnak. Egyszeri használattól semmi hatása nem lesz.
Amúgy a tojástól elvileg szép fényes lesz a hajad ami szerintem hülyeség mert a tojás molekulái nem elég kicsik hogy a hajba hatoljanak.
Citrom zsírosság ellen jó, de nem mindenkinek használ ugyanúgy, van akinek szárítja.
Szűz kókuszolajjal, argánolajjal, ricinusolajjal, szűz olívaolajjal többre mész. De azt se kell a fejbőrbe masszírozni mert nem kapnak tőle levegőt hajhagymáid és hullani fog a hajad. Hajhosszra kell alkalmazni 1-2 órát vagy akár többet rajta hagyni, aztán alaposan kiöblíteni pár használat után már észrevehetően puhább, szebb lesz a hajad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!