Furcsa dolgok elásva a temetőben. Mik ezek?
Szia!
Szerintem van ott olyan ember a környékeden aki ilyen beállítottságú, aki hisz a babonában vagy hasonlókban és ilyen dolgokat ás be a föld alá folyamatosan. Hogy mi az oka, azt nem lehet tudni, de erről a személyt kell megkérdezni, aki ezt műveli. Az is lehet, hogy nem is egy ember, hanem valamilyen szekta.
Ne haragudj, de olyan nincs, hogy nem ég el az anyag. Ha igen, vidd be szépen a legközelebbi tudományos intézetbe, mert fantasztikus felfedezés lenne az emberiség számára =) Max, azt tudom elképzelni, hogy nehezen tüzelhető el.
Az csak egy dolog, hogy ott vannak a szövetdarabok, hogy mi kapcsolódik hozzá, attól függ, milyen szöveget mondanak hozzá elföldeléskor.
Nekem inkább az lenne érdekes, KINEK a ruháiból származnak, merthogy őt érinti, az biztos, akár jó, akár rossz.
4 vagyok.
Ismerek egy hölgyet, akinek egyik virágcserepébe egy másik hölgy ugyanilyen ruhacsomagot rejtett. A szekrényéből kicsent ruhából szakított egy darabot és azt hántolta el. Az illető megtalálta, de nem égette el, hanem egy ház udvarába dobta, ahol egy életerős, egészséges fiatalember halt meg egy-két év múlva daganatos betegségben.
A temetőcsösznek kellene szólni, hogy figyeljen oda, mert valaki rendszeresen feltúrja a sírokat!
Na meg valaki ráérős a családból megpróbálhatná kilesni.Ez a személy biztosan gyakran ellenőrzi a sírokat, benne van-e a csomagja, tehát gyakran felbukkanhat a temetőben.
Én arra gondolok, hogy rontást akar rakni a halott személyek hozzátartozóira.
A szövetdarabokat és egyéb eldugdosott cuccokat akár a rendőrségre is be lehetne vinni, ha a rendőrség ezt elfogadja a sírok háborgatásának, akkor lehet, hogy vizsgálódni fognak és egy összefogdosott szövetdarabbal is talán tudnak kezdeni valamit.Mellesleg, ha valaki rontásokat csinál ilyen módon, akkor általában valakitől(a megátkozandó személytől) szerez be rongydarabot, vagy egyéb kellékeket.
Amúgy szerintem ez olyan rokonotok, vagy ismerősötök, aki rosszat akar nektek.Szektára én nem tippelnék, annak miért lenne ez érdeke?
Én nem nagyon értek ilyen vajákos hókuszpókuszokhoz, de a logikám azt súgja, hogy ha legközelebb ilyet találtok, az is jó megoldás lehet, ha nem érintitek meg, kicsomagolni meg főleg nem!Közvetlen megérintése nélkül(pl egy kis lapáton) vigyétek el a szemetesbe és dobjátok ki, hogy senki nem érintkezhessen vele!Mondhatnátok imákat is a síroknál, az segít eltüntetni a rossz energiákat,gonoszságokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!