Kaligula3741 kérdése:
Furcsa dolgok elásva a temetőben. Mik ezek?
Itt az a rejtély, hogy ha ez már évek óta történik és a temetőőr semmit nem csinál, akkor miért van még mindig az állásában ...
Amúgy én is valami sátánista szektára gyanakszom, ezek ellen az aberáltak ellen kevés módon lehet védekezni . Javaslom hogy a sír környékét dobáljátok tele rozsdás szögekkel hátha az egyik belelép . Ha nincs rozsdás akkor a hegyüket kend be grafitporral és garantált a vérmérgezés . Ezt a módszert persze csak akkor alkalmazd ha a rendőrség nem csinál semmit .
2013. jún. 15. 17:58
Okos Mária!A temetőben nem csak sátánisták járkálnak a sírok körül!Mi van, ha egy gyerek lép bele véletlenül a szegekbe?Vagy bárki más ártatlan arra járó?
Egy szekta miért éppen egy ugyan azon család sírjaiba rakosgatna csomagokat??Ez esetleg úgy lenne érthető, ha a szektának legalább egyik tagja a ismerőse annak a családnak, akinek a sírjaiba dugdos, nem?(Mert így figyelemmel kísérheti, ha-e a varázslata a családtagokra).
Te raknál egy vadidegen személy sírjába bármit is, akiről azt sem tudod, ki volt?Kik a hozzátartozói és mi van velük? nem tudnád meg soha, lett-e eredménye az átkodnak??Marhára nem látom értelmét.
A temetőcsősz meg beszari, vagy nem törődöm, azért nem csinál semmit.
2013. jún. 15. 18:22
Esetleg áss el te is egy kis dobozt,amibe teszel valami kis vacakot.Jó akár a kutyagumi is..Ha a sírban turkáló megtalálja, biztos furdalni fogja a kíváncsiság és megnézi. valószínű azt fogja hinni, hogy más is jár oda átkozni rajta kívül és talán megijed, hogy rá is ragadt rontás.Ha ez egy mezei vajákos banya, akkor soha többet nem fogja valszeg abba a temetőbe bedugni az orrát!Én ezt tenném.
2013. jún. 15. 18:35
Itt nem az a kérdés, hogy én mit csinálnék, mert nem vagyok sátánista, a csontokat meg az egyéb kellékeket sok mindenhez lehet használni .
A szeget meg csak estére kell elhelyezni bizonyos pontokon, hogy ne legyenek balesetek . Tudod a legtöbb temetőt estére bezárják, tehát a gondnokon kívül senkinek nincs ott keresnivalója . Azoknak az élete meg számomra mellékes aki olyan beteg, hogy sírokat túr fel és holttesteket gyaláz .
2013. jún. 15. 18:42
15/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a hozzászólásokat. nem gondoltam volna ennyien írtok. A kis dobozka elásva jó ötletnek tűnik. Csak az a baj, hogy ugyanazt a metódust adom vissza neki. Nagyon nem akarnák foglalkozni vele. Én csak arra voltam kíváncsi, hogy mit jelent a kis csomagocska, és hogy kik foglalkozhatnak ilyenekkel. szegeket inkább nem helyeznék el: bárki beleléphet (még este is : a gondnok) Esetleg gondoltam valami akkumulátoros webkamerára (tán az kiderítheti a tettest : csak az ilyenek most elég drágák (vagy nemtudom) Eddig úgy van, hogy a csomagok ott vannak (mélyebbre taszítottuk őket) de egyre gyarapszik. Nem nyúlunk hozzá. Köszönöm mégegyszer az összes hozzászólónak a véleményét. Hasznosak voltak. Minden jót!
Kamerát ki ne helyezz mert ellopják! xD
Amúgy fényképezd le a csomagokat, hogy néznek ki.
2013. jún. 15. 23:03
17/22 A kérdező kommentje:
igaz :))) hat amikor arra jarok lefenykepezem. Inkabb a szuleim szoktak kimenni. De itt van egy kep.
[link]
Persze ebben heroin van. A csomag ilyen nagysagu, nem atlatszo... benne vaszondarabka (vagy valami zsebkendo kivagat. A csomag nagysaga megegyezik a kepen lathato drogos kis csomagocskahoz. (csak azert linkeltem ezt be, mert amig en lefeknykepeek, addigra mar ez a kerdesem az oldal aljan , vagy masodik oldalon lesz> aztan meg mar a kutya sem fogja olvasni)
Ez egy középkori varázslás.Régen főleg a boszorkányságért kivégzett személyek házában találtak ilyet.Egy gödröt ástak a padlòba és tolyásokat(bár feltört tojásokat melyekben már egy majdnem kifejlett csibe maradványai voltak) és szövet darabokat valamint fémdarabokat dobáltak bele.A célja ennek a szertartásnak lehet átok szórás vagy segítség kérés Isten/Istenek-töl.De az biztos hogy aki ezket teszi annak van valamilyen közé a gonoszhoz.
2013. jún. 16. 17:45
Azt mondtad, hogy több sírban is találtak ilyesmit, utána a következő megjegyzésedben pedig, hogy csak veletek történet ez meg. Nos, ha több elhunyt családtagod sírjánál van ilyen, akkor biztos egy régi, idős valaki lehet, aki valami miatt haragszik a családodra. De az is lehet, hogy csak bizonyos síroknál csinálj, mondjuk aminek kicsit más az alakja mint a többinek, és ezekre van rászállva, az ilyennél nem lehet tudni. De lehet ám, hogy több sírnál is csinálja, csak azokkal nem foglalkoznak úgy, és a családtagok nem veszik észre. És mindenképpen vizsgáltasd ki az ügyet, mert később még rosszabbá fajulhat a helyzet, pl sírrongálás, stb.
2013. jún. 16. 20:22
20/22 A kérdező kommentje:
A több sírban is találtak ilyemist: félreértelmezhetően fogalmaztam, utánna egy megjegyzéseben kijavítottam. A lényeg, hogy a családtagjaink kb azonos területen nyugodnak : arra értettem: hogy mindegyikben találtunk. Igen az is lehet, hogy a többiek nem figyeltek fel az ilysemire (sőt kevesen is járkálnak manapság a temetőbe: aztán meg a rndbe tartásáról ne is beszéljünk). De néhány ismerőst megkértünk, hogy nézze meg, hogy nála van -e? És nem volt. Sírrongálás eddig nem történt. Hát a sírok kinézete eléggé eltérő. Nemtudom mire vélni, az is furcsa, hogy ahol a legtöbb ilyen dolgok vannak: az a tatám sírjánál van (a másik tatám), aki pap volt: a sírköven meg a tiszteletes is szerepel. De persze lehet nem magyarok az elkövetők. Erdélyben élek
Kapcsolódó kérdések: