Lehet hogy amit az emberek istennek tartanak azok földönkívüliek?
Legalábbis én ezt gondolom hogy töllük származunk,
és ők adták az életet a földön.
Kedves 23:09-es!
Ez a gnoszticizmus
akik a konkrét Istent ismerik el, azok bizony arról a valamiről beszélnek, ami a mindenség létezéséért felelős...a földönkívüliek Istenéről, a mindenség Istenéről. Persze lehet szövetkeztek ezek a földönkívüliek már az Úrral, mert sanszos, hogy magasabb tudatszinten vannak...ezt nem tudhatjuk...vagy igen? :D
üdv
25/F
LastOne.Left
Isten mindenképp földönkivüli, a Menny egy földön kivüli valóság, és Jézus Krisztus is egyértelműen idegennek vallotta magát.
SeiSMyC
Egy kéziratban olvastam erről:
A Föld valóban teremtett bolygó: réteges felépítésű, 4,5 milliárd éve nem hűl ki, légköre van, víz és szárazföld váltakozik rajta, tehát alkalmas az élet "indítására".
Az előttem írók már adtak tippet, hogy mit olvassál - nézd át.
A kézirat arról szól, hogy a Föld nevű bolygón létrehoznak egy bioenergia tenyészetet, amelyben az élőlények a kölcsönkapott lelket finomítják, desztillálják és ha meghalnak, akkor ez visszakerül a létrehozókhoz. Tehát energia előállítás és közvetítés általunk még nem ismert formában.
Amiből erre lehet következtetni, az a különböző népek hitvilágának szent könyvei, mítoszai írják le, egyszerű formában. A "teremtők" - mint földön kívüliek - itt jártak és az első embereknek megnyilvánultak, innen származhatnak az istenről szóló írások is. Mikor a Bibliát megreformálták, azokkal a leírásokkal, amelyek az idegenekről szóltak, nem tudtak mit kezdeni és egyszerűen kihagyták belőle. Az általad feltett kérdés valóság is lehet.
(A kézirat címe: Lélekcsapda)
:) Nem is hinnéd, milyen eszméletlen dolgok történtek a régmúltban és ezt a titkot még most is ismerik néhányan! Egyetlen egy könyv van a világon, ami elmeséli az igazat az emberiség fizikai származásáról.
Hidden Records, Key of Solomon, Oneism (Wayne Herschel)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!