A krisnások milyen jogon néznek le valakit azért, mert húst vagy gombát eszik, mikor ők maguk sem tartanak be minden szabályt?
semmilyen jogon, és neked van igazad.
ez olyan, mint hogy a nagyon hívő, templomba járó emberek lenézik azokat, akik ateisták. (nem kell most a hívő emberek szövege, h én nem nézem le stb, mert mindig van kivétel..., a kérdező sem MINDEN krisnásról beszélt)
"A krisnások milyen jogon néznek le valakit..."
Azon a jogon, hogy a vélemény szabad. Nekem is jogom van bolondnak tartani a krisnásokat, ők is nyugodtan lenézhetnek ezért. Nem baj.
Kezdjük azzal,hogy itt nincsenek Krisnások,hanem csupán műkedvelők.
A vallásnak az egyik lényege a közösségösszetartás,az adott népcsoport kultúrájának,történelmének,hagyományainak továbbörökítése.Felnőttként ezért egy "másik vallásba"beleszokni szinte képtelenség.Jobban mondva tessék -lássék megy.Ezért kellene a legjobbat kihozni abból,amink van,nem csapkodni sokfelé.
A barátnőd anyukája is egy ilyen útkereső,valószínűleg nem egy stabil lelkiállapotú,csak azokat szemezgeti ki ami neki tetszik.Ez van,pár év múlva ,ha nem is angolosan,de tuti fog húst enni...
az eledelektől nem is tartozkodnak,csak a hústól,mert az az állat élt,mozgott,röfögött,csipogott,aztán az ember elvágta a torkát és felfalta..nagyon szép..néha pont ezért nem kívánom a húst..ugyanabból az összetevőből van mint mi!ennyvel megehetnénk a rossz embereket is..
ugyanolyan finom pörkölt lenne belőlük!
nem mondta nekem senki,nem is vagyok vallásos,egyszerűen én látom így..és nagyon szeretem az állatokat!ha azon múlna,hogy nekem kéne elvennem egyiknek is az életét,soha nem ennék húst..
nem tudom az istennek is hogy tecchet az ilyesmi?!
de ez a ti vallásotok,nem bántalak titeket..
amúgy a krisnások is olyanok mint az emberek nagyrésze,van ott jó is és rossz is..egyszer elmeséltem egy krisnás srácnak,miért nem vagyok krisnás,hogya cigi,meg a szeretkezés,ami tudom hogy nemjó,de nekem szükségem van egyelőre rá,erre rámförmedt,majdhogynem kegyetlenül leszidott,hogy hogy nem vagy te képes ezekről lemondani?kritizált és majdhogynem ócsárolt..
ő volt az egyetlen,és én nem általánosítok,mert a többiek meg nagyon kedvesek,megértőek voltak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!