Református vagyok és Istent egyáltalán nem gondolom szentnek. Ki az aki hasonló képpen gondolkozik? Aki eleve elrendel sorsokat az egyáltalán nem szent. istennek hasonlóan hozzánk emberi tulajdonságai vannak szerintem. Mit gondoltok Isten szent?
Figyelt kérdés
Abból gondolom, hogy nem szent mert eleve elrendelt emberi sorsokat kinek öngyilkosságot kinek egyéb sorsokat. Egy Istenhez hasonló jellem mint ahogy megismertem a bibliából nem lehet szent. Szodoma Gomora és hasonlo történetekből nem gondolnám hogy szent ugyan olyan hasonlo emberi gondolkodással van mint mi csak egy ici picit nagyobba látja a dolgokat mint mi és nagyban gondolkozik, mindig azt nézi mi a legjobb az emberiség számáraokt. 5. 19:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!