Miért fontos a keresztényeknek a térítés, és hogy mindenki az ő hitükben higgyen? Azt hiszik attól majd béke lesz, ha az istenük egy? A saját vallásukon belül is rengeteg az ellentét és nézetkülönbség, mert azt se tudják mi igaz és mi nem
37
Ez szerinted autizmus jele lehet vagy csak a magyar nyelv szegényes ismeretének a jele?
""egy kutya"
Nem vagyunk kutyák, és nem is értünk egyet velük."
Azt nem tudom, hogy kinek mi baja van, azt viszont tudom, hogy én, aki keresztény vagyok, és őket antikrisztusnak nevezem, más válaszoló vagyok, mint aki szintén le van pontozva, és csak 2-es szinten van.
Én keresztény vagyok, és meg nem, csak sajnos mindkettőnkenk hasonló értékelése van.
Nem tudom, hogy én hányas szinten vagyok, valószínű nekem is csak kettő zöldem van, de én nem vagyok az a válaszoló. Nehogy megkavarodjatok a sok válaszban.
Viszont Jézus Krisztus az Isten Fia, vagyis Jézus Krisztus maga Isten.
Ez a keresztény hit, ebben hisznek, ebben kell nekünk is hinnünk. Aki mást mond, az az antikrisztus.
*Én keresztény vagyok, ő meg nem.
Ezt akartam írni.
43
De igen is keresztény vagyok. S hála Istennek ezt nem mi döntjük el, hanem a Teremtő Istenünk.
Jézus Krisztus nem egyszerre Isten és ugyanakkor a saját magának a fia.
Mielőtt Istennek lett fia, egyedül volt, tehát nem volt két személye.
Azért mert Ő nem ember, még nem szenved skizofréniában.
Az igaz Isten nem osztozkodik az Isteni hatalmában senkivel.
Ezt maga Jézus is megmondta, amikor idézte a törvény szavait.
Jézus soha nem magáról beszélt, hanem az Atyjáról.
Jézus megdicsérte magát amikor megkeresztelkedett?
Az nem lehet, mert nem az égben volt.
Jézus szereti Istenként azt, hogy Ő a fia saját magának?
Szörnyű...
"De igen is keresztény vagyok. S hála Istennek ezt nem mi döntjük el, hanem a Teremtő Istenünk."
Ez nagyon úgy hangzik, hogy te döntötted el, vagy Isten mondta neked, hogy valóban az vagy?
"Az igaz Isten nem osztozkodik az Isteni hatalmában senkivel."
A Biblia alapján mégis, mert azt mondja, hogy mindenét megosztotta Krisztussal.
45
Nem megosztotta, hanem kinevezést kapott egy időre, jutalmul az önzetlen szolgálatáért.
Ezer évig képviselheti az Atyja királyságát, más választottakkal együtt.
Utána vissza adja a hatalmat Istenének, Atyjának:
(1Korintusz 15:28) 28 Miután pedig Isten mindent alávetett neki, maga a Fiú is aláveti magát annak, aki neki mindent alávetett, hogy Isten legyen minden mindenkinek.
Krisztus messiási Királysága ezer évig tart. Utána vissza adja a hatalmat annak, Akinek mindig minden felett hatalma volt, és lesz örökké.
(1Korintusz 15:24) 24 Azután a végén átadja a királyságot Istenének és Atyjának, miután megsemmisített minden kormányzatot és minden hatalmat és erőt.
A vers azt írja, hogy Jézusnak van Istene, Atyja, neki adja vissza, mert Ő csak kapta. Előtte soha nem volt az ővé a hatalom minden felett.
S az ezer év letelte után sem marad Jézusé a hatalom.
Isten embereket is kinevezett királynak, hogy képviseljék, Pl: Dávid, Salamon, stb. De ők is csak képviselők voltak, a hatalmuk viszonylagos.
Én inkább Jézusra hallgatnék a hamis őrtorony helyett, lássuk Ő mit mondott:
"Atyám mindent nekem adott, és senki sem tudja, hogy ki a Fiú, csak az Atya, és hogy ki az Atya, csak a Fiú, és az, akinek a Fiú ki akarja nyilatkoztatni."
Nem mondja Jézus, hogy ezt a hatalmat később az Atyja visszaveszi tőle. Pál apostol se ír ilyet.
47,
Nem értem miért kell egy folyóiratot ebbe belekeverni?
Ez már egy beteges megszokás.
Nem arról beszélek, hogy az atya nem Jézusnak adott mindent, hanem arról, hogy nem marad mindig Jézusé, ezt a Biblia versek bizonyítják. Egyszerűen nem akarsz tudomást venni róla.
A Biblia verset odaírtam, Pál bizony leírta ezt, nem egy folyóirat.
Nyisd már ki a Bibliádat kérlek.
1Korintusz 15:28) 28 Miután pedig Isten mindent alávetett neki, maga a Fiú is aláveti magát annak, aki neki mindent alávetett, hogy Isten legyen minden mindenkinek.
(1Korintusz 15:24) 24 Azután a végén átadja a királyságot Istenének és Atyjának, miután megsemmisített minden kormányzatot és minden hatalmat és erőt.
A fiú átadja Istenének a hatalmat.
Az Istenről pedig azt olvassuk, hogy Ő senkinek nincs alá vetve, ellenben a Fiú alá van vetve az Atyjának. A királyságot kapta, nem volt az övé.
Sőt Újra az lesz mint Ádám idejében, hogy Isten lesz minden mindenkinek. Vagy is újra Isten hatalma alá kerül minden, ahogy kezdetben is volt.
Nem vagy keresztény. Akik keresztények, azok abban hisznek, hogy Jézus Krisztus maga Isten. Isten, Jézus Krisztus, és a Szentlélek, azok egyek. Csak akkor lehettek keresztények, ha ezt hiszitek. Ha nem ezt hiszitek, akkor nem vagytok keresztények. Mért nem érted meg, hogy ha nem ezt hiszitek, akkor nem vagytok keresztények?
Átírtátok az Újszövetség hivatalos formáját, amit nem is szabadott volna átírni.
Olyat híreszteltek, ami nem keresztény, de kereszténynek mondjátok magatokat, antikrisztusok vagytok.
Mond meg, hogy Jézus Krisztust mért lett keresztre feszítve. Azért, mert egyenlővé tette magát Istennel. Azt mondta magára, hogy Isten. Ezért lett keresztre feszítve. Most te jössz, te mond el.
Maga Jézus Krisztus mondta, hogy előbb volt, mint a teremtés, előbb volt, mint Ábrahám. Előbb volt, mint az emberek. Fent volt az Atyánál, vagyis Istennél. Látta az Atyát, pedig azt még nem látta senki, és nem is láthatja, ameddig Jézus Krisztus másodszorra is vissza nem jön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!